Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Nuoret

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Ilmoittautuminen Taiteiden yön juhlavuoden ohjelmaan alkaa

Julkaistu: 26.4.2021

Taiteiden yötä vietetään tänä vuonna 12.8.2021 Vaasassa. Suosittu tapahtuma täyttää 30. vuotta. Ilmoittautuminen juhlavuoden ohjelmaan käynnistyy 26.4. ja kestää 26.6. saakka.

Taiteiden yön ohjelmaan voi ilmoittautua koko kevään ajan. Tänä vuonna viimeinen ilmoittautumispäivä on 26. kesäkuuta, eli aikaa ilmoittautua on juhannukseen saakka.

Tämä vuosi on omistettu pienille tapahtumille ympäri kaupunkia. Juhlavuoden ohjelma riippuu kuitenkin vallitsevasta koronatilanteesta. Pienten tapahtumien lisäksi virtuaalista ohjelmaa tullaan varmasti näkemään.

Ilmoittautumislomake verkossa avautuu huhtikuun lopulla Vaasan kaupungin Taiteiden yö-sivuilla.

Mukaan juhlavuoden ohjelmaan toivotaan monipuolista sisältöä sekä taiteen tekijöiltä, että yhdistyksiltä ja seuroilta.

Suosio kasvoi nopeasti

Pienestä tapahtumasta vuonna 1991 kasvanut Taiteiden yö on saanut erityisen aseman kaupunkilaisten ja koko Vaasan seudun asukkaiden sydämissä.

Kolmeenkymmeneen vuoteen mahtuu paljon. Osa tapahtuman ohjelmasta ja esiintyjistä on ollut vakiintunutta jo vuosikymmenien ajan ja saavuttanut jonkinlaisen klassikon aseman.

—Katsotaan mitä hauskaa saamme yhdessä aikaan tälle vuodelle! Taiteiden yössä sukkuloidaan perinteitä kunnioittaen, vanhaa kokeillen ja uutta ihmetellen, kertoo kulttuurisuunnittelija Leena Nyqvist Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalveluista.

Lue myös: https://www.vaasa.fi/ajankohtaista/kulttour-taiteiden-yo-tayttaa-30-vuotta/