Ohita valikko
kädet

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Kamarimuusikot tuovat iloa vaasalaisten ikäihmisten arkeen

Julkaistu: 28.11.2023

Vaasalaisille ikäihmisille tarjotaan loppuvuoden ajan Vaasan kamarimuusikoiden konsertteja palvelutaloissa ja ikäihmisten kerhoissa.

Marras-joulukuun aikana järjestettävät konsertit ovat uudenlainen tapa tuoda valon pilkahduksia ikäihmisten arkeen ja joulun aikaan.

Vaasan kamarimuusikoiden jäseniä vierailee 29.11.–13.12. Vaasan eri palvelutaloissa Kotirannassa, Ruukinkartanossa, Krannilassa, Himalajassa, Fyrrykartanossa ja Präntöön Helmessä sekä ikäihmisten Kulttuurikamari-ryhmien luona Vanhan Vaasan pappilassa. Konserteissa esiintyvät huilisti Salla Knif, klarinetin soittaja Petri Judin ja kitaristi Veikko Siponkoski.

Esityksillä pyritään paitsi ilahduttamaan, mutta myös tuomaan kulttuuria lähemmäs tarjoamalla helposti saavutettavia palveluita ikäihmisille. Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalveluiden tarjoamat konserttiesitykset korvaavat tänä vuonna Vaasan Lucia-mummo –kilpailun.

Vaasan kamarimuusikot ovat vaasalaisia ammattimuusikoita, jotka järjestävät Vaasassa ja sen lähiympäristössä korkeatasoisia kamarimusiikkikonsertteja sekä tilauskonsertteja.