Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Piknik

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Kaupunkitapahtuma Vaasa Picnic perutaan tälle kesälle

Kaupunkitapahtuma Vaasa Picnic joudutaan perumaan kesältä 2020 koronavirustilanteen vuoksi.

Suomen hallituksen kielto yli 500 hengen yleisötilaisuuksien järjestämisestä jatkuu vähintään heinäkuun loppuun saakka.  Esittävien taiteiden kaupunkitapahtuma Vaasa Picnic on kokoluokaltaan tätä pienempi, mutta sen järjestäjä Pohjanmaan sosiaalipsykiatrinen yhdistys ry (PSPY) on tullut siihen lopputulokseen, että myös Vaasa Picnic perutaan tältä kesältä.

— Päätös oli vaikea, mutta ainoa oikea. Haluamme toimia vastuullisesti ja kaikkien kannalta turvallisesti, toteaa PSPY:n toiminnanjohtaja Johanna Yliviitala.

Vaasa Picnic on perinteisesti koonnut yhteen kaupunkilaisia ja turisteja viettämään yhdessä rentoja kesäpäiviä ja nauttimaan ilmaisista kulttuurielämyksistä. Samalla eri taiteenalojen esiintyjät ovat saaneet näkyvyyttä ja esiintymiskokemusta. Tapahtuma onkin ollut esiintyjien suosiossa tunnelmansa ja rennon esiintymisympäristön ansiosta.

— Vaikka tänä vuonna emme pääsekään yhdessä Picnicille fiilistelemään, niin kesäinen luonto tarjoaa onneksi paljon kivaa tekemistä. Ja toivottavasti näemme kasarmialueella sijaitsevassa Mahiksen puutarhassa kesällä 2021, Yliviitala summaa.

 

Lisätietoja:
Johanna Yliviitala
050 464 2353
johanna.yliviitala@pspy.fi

Vaasa Picnic Facebook-sivu.

Julkaistu: 28.04.2020