Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Asiakas lainaa kirjan

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Kirjaston lainauskuitti jatkossa sähköpostiin – tarkista tietosi

Vaasan kaupunginkirjaston kaikilla lainausautomaateilla voi jatkossa valita myös sähköisen lainauskuitin. Sähköpostiin tulevaa kuittia varten kannattaa tarkistaa omat asiakastiedot joko verkkokirjastossa, soittamalla tai chattaamalla kirjastoon.

Jos kirjastossa käydessään haluaa jatkossa saada lainauskuitin sähköpostitse paperisen sijaan, kannattaa käydä tarkistamassa, että kirjastojärjestelmään tallennetut asiakastiedot ovat ajan tasalla.

– Omia asiakastietoja, kuten sähköpostiosoitetta voi muokata verkkokirjastossa, soittamalla tai chattaamalla kirjastoon, kertoo palvelupäällikkö Marja Mikola.

Verkkokirjastossa omia tietoja voi muokata sisään kirjautuneena Omat sivut-painikkeen takaa löytyvästä Kirjastokorttini-kohdasta.

Kirjaston aukioloaikoina on käytössä myös uusi chat-palvelu, jolloin kirjastotyöntekijät hoitavat muutoksen puolestasi. Voit aloittaa chat-keskustelun kirjaston kotisivuilta osoitteessa https://kirjasto.vaasa.fi/.

Lainausautomaatilla tarvittavan ensimmäisen PIN-koodin saat käymällä henkilökohtaisesti kirjastossa. Verkkokirjastossa PIN-koodia voi vaihtaa tai tilata uuden unohtuneen tilalle.

Julkaistu: 08.06.2020