Tietoa koronaviruksesta

Tietoa koronaviruksesta

Ohita valikko
Seniorit

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Kirjastosta kotimaisia aikakauslehtiä omalle laitteelle

Vaasan kaupunginkirjasto tarjoaa asiakkailleen uuden etäkäyttöisen palvelun, jonka kautta voi lukea kotimaisia aikakauslehtiä 2.6. alkaen vaikka kotisohvalla, mökillä tai rannalla.

Vaasan kaupunginkirjaston hankkiman eMagz Remote-palvelun avulla voi nyt myös kirjaston ulkopuolella lukea valikoimassa olevia suomenkielisiä aikakauslehtiä.

Palvelun kautta luettavia aikakauslehtiä on yksitoista: Antiikki ja taide, Et-lehti, Demi, Ihana, Kamera-lehti, Kippari, Me Naiset, Suomen Kuvalehti, Tekniikan Maailma, Tuulilasi, Unelmien Talo & Koti.

–E-lehtien suosio on kasvanut huimasti ja poikkeusolot ovat ohjanneet asiakkaita sähköisten lehtien ja -kirjojen käyttäjiksi, kertoo palvelupäällikkö Marja Mikola.

Palvelu toimii kaikilla tyypillisillä päätelaitteilla ja selaimilla osoitteessa https://vaasa.emagz.fi. Palveluun kirjaudutaan kirjaston ulkopuolella oman kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla.

Lähes kymmenessä suomalaisessa käyttäjäkirjastossa käytössä olevan palvelun on lanseerannut LM Tietopalvelut vuonna 2019.

Myös Press Reader-palvelusta löytyy luettavaa

Muita lehtiä voi lukea etänä kirjaston valikoimasta löytyvällä PressReader-palvelulla, jossa on sanoma- ja aikakauslehtiä eri puolilta maailmaa. Palvelussa on luettavissa mm. Hufvudstadsbladet ja Svenska Dagbladet.

Palveluun pääsee kirjautumalla ensin verkkokirjastoon ja valitsemalla e-kirjastosta PressReader -linkki.

Julkaistu: 04.06.2020