Ohita valikko
Lääkäri hymyilee potilaalle.

Artikkelin kategoriat: Arkisto Uutiset

Koti- ja laitoshoidon vastuulääkäripalvelut tuottaa jatkossa Terveystalon Julkiset Palvelut Oy

Julkaistu: 12.2.2020

Vaasan kaupungin koti- ja laitoshoidon vastuulääkäripalveluiden uusi palveluntuottaja on Terveystalon Julkiset Palvelut Oy. Tavoitteena on, että uusi palveluntuottaja aloittaa toimintansa 1.4.2020 alkaen.

Kilpailutuksessa Terveystalon Julkiset Palvelut Oy:ltä saatiin kokonaisedullisempi tarjous. Käytännössä sopimus on saman sisältöinen kuin aikaisemman palveluntuottajan kanssa ollut sopimus.

– Asiakkaiden kanssa sovitaan uudet terveystarkastukset ja hoitosuunnitelmat uusien lääkäreiden kanssa, kertoo koti- ja laitoshoidon johtaja Leif Holmlund.

Vastuulääkäripalvelut koskevat tehostettua palveluasumista, kotihoitoa, kotihoidon palveluseteliasiakkaita ja kaupunginsairaalan virka-ajan ulkopuolisia lääkäripalveluja. Sopimuksessa ovat mukana myös yksityisessä tehostetun palveluasumisen piirissä olevat asiakkaat.

Sosiaali- ja terveyslautakunta teki 11.2.2020 kokouksessaan päätöksen, että koti- ja laitoshoidon johtaja Leif Holmlund saa aloittaa neuvottelut vastuulääkäritoiminnasta yhdessä Terveystalon Julkiset Palvelut Oy:n kanssa. Kilpailutuksen ja valintaprosessin aikana tehtiin valitus, jonka sosiaali- ja terveyslautakunta hylkäsi 11.2.2020 kokouksessaan.