Ohita valikko
Taivaanranta

Artikkelin kategoriat: Arkisto Uutiset

Kvarken Destinations voitti Scandinavian Outdoor Award -palkinnon

Julkaistu: 13.3.2020

Botnia-Atlantica -hanke Kvarken Destinations voitti SCANDINAVIAN OUTDOOR AWARD (SOA) -palkinnon kategoriassa Best Inspiration. SOA TRAVEL -tunnustus annetaan matkailukohteille ja -yrityksille kerran vuodessa perustuen edellisen vuoden saavutuksiin.

ITB Berlin, maailman johtavat matkailumessut peruttiin, mutta siitä huolimatta Scandinavian Outdoor Award TRAVEL 2020 tuomaristo kokoontui 5. maaliskuuta 2020 Scandic Berlin Potsdamer Platz:ssa. Kuusihenkinen tuomaristo koostuu kansainvälisistä matkanjärjestäjistä, jotka ovat erikoistuneet ulkoilma- ja seikkailumatkailuun Skandinaviassa sekä matkailun asiantuntijoista.

Perusteluissaan tuomaristo korostaa: ”Hankkeen rajat ylittävää matkailua pidetään hyvin inspiroivana erityisesti näinä aikoina, kun nationalismi nostaa päätään. Kiitos tämän rajat ylittävän hankkeen, Merenkurkun alue on kehittynyt ja pystyy markkinoimaan itseään vakuuttavasti. Inspiraation lähteenä tuomaristo painotti hankkeen erinomaista verkkosivustoa, www.kvarkendestinations.com,  ja sosiaalista mediaa”.

SOA TRAVEL -tunnustuksen järjestäjinä toimivat NordicMarketing ja MANDEL Saksassa. Tunnustuksen myötä Kvarken Destinations odottaa laajaa näkyvyyttä Saksan, Itävallan ja Sveitsin medioissa.

Vuoden 2020 voittajat kuudessa eri kategoriassa:

INSPIRATION AWARD – Kvarken Destinations, Sweden & Finland
DESTINATION AWARD – Ylläs, Finland
PRODUCT AWARD – Vildmark i Värmland, Sweden
DEVELOPMENT AWARD – St. Olav Waterway – A Nordic pilgrimage, Finland
TRANSPORTATION AWARD – Bussring AS, Norway
ACCOMMODATION AWARD – Hawkhill, Finland

Lisätietoja SOA TRAVEL: http://www.scandinavianoutdooraward.travel

Kvarken Destinations’in matkanjärjestäjille ja medialle suunnattu verkkosivusto, on tuotettu yhteistyössä Jo Kommunikation’in kanssa ja sisältöpankin aineisto on tuotettu yhteistyössä NordicTB:n kanssa.