Ohita valikko

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Mini-Lifti-yhteiskäyttöautot kesän ajan vapaasti vuokrattavissa

Julkaistu: 17.6.2024

Vaasan kaupungin Mini-Lifti-yhteiskäyttöautot ovat vapaasti vuokrattavissa 24.6.–4.8.2024. Normaalisti autot on varattu kaupungin työntekijöiden käyttöön arkipäivisin klo 7.00–16.30, mutta kesälomasesongin aikana kuka tahansa voi varata Mini-Liftin myös virka-aikana.

– Asukkaiden lisäksi myös matkailijat voivat hyödyntää keskeisellä paikalla sijaitsevia autoja. Niiden avulla pääsee helposti tutustumaan vaikkapa Merenkurkun saaristoon ja ainutlaatuiseen maailmanperintöalueeseen, Mini-Lifteistä kaupungin osalta vastaava Heli Killinen kertoo.

Mini-Liftit sijaitsevat Teknisen viraston parkkipaikalla osoitteessa Kirkkopuistikko 26. Autojen operoinnista vastaa Omago, joka omistaa autot ja vastaa niiden huolloista, siisteydestä, vakuutuksista ja käyttösovelluksesta. Varaukset ja autonovien avaukset hoituvat Omagon sovelluksen kautta mihin aikaan vuorokaudesta tahansa.

Autot vaihtuvat kesän aikana uusiin malleihin. Nykyiset Nissan Leafit poistuvat ja tilalle tulee kolme automaattivaihteista Hyundai Kona Electric -täyssähköautoa. Samalla nettisivuilla ja autojen sisällä olevat ohjeet päivitetään. Autojen varaaminen onnistuu samalla tavalla kuin aiemminkin.

Lue lisää Mini-Liftin sivuilta ja tutustu Omagon ohjeisiin.