Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Osallistu 72 tunnin liikennehaasteeseen ja vaikuta Vaasan kaupunkikehitykseen

Julkaistu: 29.4.2021

Päivitetty: 5.5.2021

Vaasan kaupunki ja Väylävirasto yhdessä kumppaneidensa kanssa kutsuvat kaikki Vaasan yliopiston, VAMK:in ja Novian opiskelijat 72 tunnin liikennehaasteeseen.

Haasteen tavoitteena on löytää monialaisia, innovatiivisia ja käyttäjälähtöisiä ratkaisuja tulevaisuuden Vaasan seudulle muun muassa hiilineutraalin liikkumisen, arkielämän sujuvuuden ja elinkeinojen näkökulmista. Parhaat ideat voivat edetä toteutukseen saakka.

Kyseessä on Vaasan yliopiston, VAMK:in ja Novian opiskelijoille tarkoitettu kilpailu, josta on mahdollista saada myös opintopisteitä. Oppilaitosten lisäksi kilpailun toteuttajina ovat muun muassa Vaasan kaupunki, Väylävirasto, ABB Oy, Ympäristöministeriö ja sen koordinoima Kestävä kaupunki -ohjelma sekä Ramboll Finland Oy.

Kilpailu järjestetään Vaasassa 26.-29.10.2021, ja sen kesto on 72 tuntia. Parhaasta kilpailutyöstä on palkintona Liveable City -ekskursio Kööpenhaminaan.

Kilpailuun voi osallistua suomen, ruotsin ja englannin kielellä; kilpailun materiaalit ovat englanniksi. Lisätietoa ja ilmoittautuminen syyslukukauden käynnistyttyä.

Viime vuonna Vantaalla järjestettyyn kilpailuun voit käydä tutustumassa osoitteessa http://projektit.ramboll.fi/liikennehaaste2020 tai Twitterissä tunnisteella #72tuntia