Ohita valikko

Artikkelin kategoriat: Arkisto Uutiset

Tervetuloa Mini-Lifti-yhteiskäyttöautojen käyttökoulutukseen 10.5. klo 16-17

Julkaistu: 5.5.2023

Vaasan kaupungin ja Omagon yhteiskäyttöautopalvelu Mini-Lifti on ollut käytössä jo yli puoli vuotta. Järjestämme kaikille avoimen Mini-Lifti-käyttökoulutuksen keskiviikkona 10.5. klo 16-17 Teknisen viraston parkkipaikalla. Koulutuksessa käydään käytännössä läpi autojen käyttämiseen, varaamiseen ja lataamiseen liittyvät oleelliset asiat. Tutustumisen lisäksi autoja pääsee mahdollisuuksien mukaan myös testaamaan.

Mini-Lifti on kaikkien vaasalaisten yhteinen auto. Kolme täyssähköistä, automaattivaihteista Mini-Liftiä sijaitsevat Teknisen viraston parkkipaikalla osoitteessa Kirkkopuistikko 26, johon niille on rakennettu pysäkki ja keskinopeat latauspisteet.

Arkipäivisin autot ovat kaupungin työntekijöiden käytössä, mutta iltaisin ja viikonloppuisin niitä voi vuokrata vapaasti kuka tahansa.

Mini-Liftien operoinnista vastaa Omago ja käyttö edellyttää rekisteröitymistä Omago-sovelluksessa. Käyttökoulutuksessa Omagon henkilökunta opastaa kuinka Mini-Lifti varataan ja kuinka niitä käytetään. Autoja pääsee mahdollisuuksien mukaan myös testaamaan. Koulutus järjestetään suomeksi.

Koulutukseen osallistuneiden kesken arvotaan ilmaista käyttöaikaa.