Ohita valikko
Opettajat käytävällä

Artikkelin kategoriat: Arkisto Uutiset

Vaasa hakee 25 uutta opettajaa

Julkaistu: 12.2.2024

Vaasan kaupungin suomenkielisen perusopetuksen opettajahaku käynnistyy 12. helmikuuta ja jatkuu 6. maaliskuuta saakka. Haku tapahtuu Kuntarekryn kautta.

Suomenkielinen perusopetus hakee luokanopettajia, eri aineiden lehtoreita, erityisluokanopettajia, laaja-alaisia erityisopettajia ja päätoimisia tuntiopettajia. Tehtävät ovat vakituisia virkasuhteita, ja työt käynnistyvät ensi syksynä.

Haku tapahtuu Kuntarekryssä 12.2. – 6.3.2024 välisenä aikana. Haettavia paikkoja on kaikkiaan 25 kpl ja ne löytyvät Kuntarekryn sivuilta.

– Nyt meillä on tarjolla hyviä töitä opetusalan ammattilaisille osaavissa tiimeissä. Tehtäviä löytyy monipuolisesti niin luokanopettajille kuin erityisopettajillekin sekä esimerkiksi kielikylpyopetuksesta vastaaville opettajille, sanoo Vaasan kaupungin rekrytointivastaava Anne Lindell.

Vaasan kaupunki on alueen suurimpia työllistäjiä, joka tarvitsee jatkuvasti uusia osaajia; nuoria kesätöihin, opiskelijoita sijaisuuksiin, vastavalmistuneita sekä kokeneita ammattilaisia moniin haastaviin tehtäviin.

Ruotsinkielisen perusopetuksen tehtävät tulevat hakuun myöhemmin keväällä.