Förbigå menyn
Opettajat käytävällä

Artikelkategorier: Arkiv Nyheter

Vasa söker 25 nya lärare

Publicerad: 12.2.2024

Lärarrekryteringen till Vasa stads finskspråkiga grundläggande utbildning inleds den 12 februari och fortsätter ända till den 6 mars. Rekryteringen sker via Kuntarekry.

Den finskspråkiga grundläggande utbildningen söker klasslärare, lektorer i olika ämnen, lärare för specialklass, mångkunniga speciallärare och timlärare i huvudsyssla. Befattningarna är ordinarie tjänsteförhållanden och arbetet inleds i höst.

Man kan ansöka via Kuntarekry under perioden 12.2–6.3.2024. Antalet platser som kan sökas är sammanlagt 25 och de finns på Kuntarekrys webbplats.

– Vi erbjuder yrkeskunniga personer inom undervisningssektorn givande jobb i kunniga team. Det finns mångsidigt arbete för både klasslärare och även speciallärare samt till exempel för lärare som är ansvariga för språkbadsundervisningen, säger Anne Lindell som är rekryteringsansvarig vid Vasa stad.

Vasa stad är en av de största arbetsgivarna i området och behöver kontinuerligt nytt kunnigt folk: unga sommarjobbare, studerande till vikariat, nyutexaminerade personer och erfarna proffs till många utmanande uppgifter.

Befattningarna inom den svenskspråkiga grundläggande utbildningen ledigförklaras senare i vår.