Ohita valikko

Artikkelin kategoriat: Arkisto Uutiset

Viikonloppuna Vaasassa kesän huipputapahtumia – kaikki mukaan!

Julkaistu: 8.6.2022

Tulevaksi viikonlopuksi ei tarvitse keksiä tekemistä, sekä perjantaina että lauantaina Vaasassa on nimittäin ennennäkemätöntä säpinää. Unohda siis rikkaruohojen kitkemiset ja terassin öljyämiset, nyt kokoonnutaan nauttimaan yhdessäolosta ja tapahtumien sykkeestä.

Perjantaina Ylen Puoli seitsemän –ajankohtaisohjelma kuvataan suorana lähetyksenä Kuntsin Modernin taiteen museon pihalta, Vaasan sisäsataman rannassa perjantaina 10.6. klo 21.00-21.45. Juontajina ovat Anniina Valtonen & Mikko Kekäläinen.

Tule paikalle piknik-viltein Vaasa-kyltin ympärille seuraamaan ohjelman nauhoituksia. Mukana on vaasalaistaustaisia julkkisvieraita sekä musiikkiesityksiä.

Lauantaina Strömsön avoimet ovet

Tervetuloa juhlistamaan Strömsön 20-vuotista tv-historiaa lauantaina 11.6. klo 12-18. Voit tavata Strömsön juontajia, käydä opastetulla kierroksella huvilassa ja kuunnella tarinoita tv-tuotannon hauskoista ja ehkä myös ei niin hauskoista hetkistä. Luvassa lämminhenkinen tapahtuma, jossa tarjolla elämyksiä ja ohjelmasta tuttua tekemistä.

Liikuntakaveri lasten seurana Störmsössä

Tuletteko koko perhe Strömsön avoimiin oviin 11.6.? Meidän liikuntakaverit viihdyttävät ja liikuttavat lapsia klo 12-16.30.Luvassa on vapaamuotoista leikkiä ja pelailua lasten kanssa. Lapset voi jättää liikuntakavereiden seuraan ilman vanhempia, mutta lapset ovat huoltajien vastuulla. 

Lauantaina Yle Pointti –kaupunkifestivaalit

Yle Pointti -kaupunkifestivaali saapuu Vaasaan mukanaan suosikkitubettajia, pikatreffejä ja Strömsön tupatarkastus. Pointin kaupunkifestareilla lapset ja nuoret pääsevät moikkaamaan eri kanavista tuttuja kasvoja, kun Vaasaan paikalle saapuvat muiden muassa liikennepuistokonstaapelit Maltti ja Valtti, Kahden tähden reissun Lloyd Libiso ja Aleksi “mentaalisavuke” Rantamaa, Galaxin nuorten toimitus sekä BUU-klubben. Uteliaiden pikatreffeillä festarikävijät pääsevät esittämään valitsemansa kysymyksen Ylestä tutulle hahmolle tai kaupungin toimijalle.

Vaasan oma mokapuisto haastaa nauramaan itselle

Onnellisuus ei tarkoita pelkkää onnistumista ja kaiken sujumista, vaan myös mokailut ja kommellukset kuuluvat onnelliseen elämään. Sen voi todeta konkreettisesti heittäytymällä mokailemaan – Vaasan omassa mokapuistossa torilla!

Tästä on kyse mokapuistossa

Mokapuisto 11.6.

Oletko tasapainoilun mestari, tai pysytkö helposti härän selässä? Tule testaamaan taitosi Vaasan mokapustossa eiku mokapuistossa 11.6. klo 10-17. Voimme yhdessä nauttia Yle Pointti -kaupunkifestivaalin ohjelmasta, ja torilta pääset astumaan myös Strömsön avoimiin oviin meneviin busseihin klo 12–18.

Ronja Stanley

Artisti ja koomikko Ronja Stanley on vierailemassa Vaasan torilla Mokapuistossa.

Tervetuloa!