Tietoa koronaviruksesta

Tietoa koronaviruksesta

Ohita valikko
Birka Cruises risteilyalus

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Yhä useampi kansainvälinen risteilyalus vierailee Vaasan seudulla kesällä 2020!

Kaikkiaan 4 eri varustamoa, yhteensä 7 risteilyä rantautuu Vaasan satamaan ja Vaasan seudulle tulevana kesänä.

– Hieno tulos, jonka eteen olemme suunnitelmallisesti tehneet töitä. Tavoitteenamme on, että Vaasan satama tunnettaisiin paremmin kansainvälisten asiakkaiden ja turistien vierailukohteena. Voimme tarjota heille mahdollisuuden vierailla Unescon maailmanperintöalueella, Merenkurkun saaristossa, tutustua alueemme kulttuuriin ja shoppailla, kertoo Visit Vaasan toimitusjohtaja Max Jansson.

Visit Vaasa aloitti neljä vuotta sitten tehostetun työn saadakseen tänne useampia risteilyaluksia.

– Emme voineet kuvitellakaan, että määrä nousisi kesän 2018 yhdestä risteilystä peräti tulevan kesän seitsemään risteilyyn. Työ on vaatinut paljon valmistelua. Ammattimaisten yhteistyökumppaneiden sekä laadukkaiden tuotteiden ansiosta olemme onnistuneet tässä. Risteilyjen määrän noususta hyötyvät luonnollisesti alueen yrittäjät sekä yhteistyökumppanit, Jansson kuvailee.

Janssonin mukaan on myös tärkeää herättää matkailijoiden kiinnostus kaikkeen, mitä matkailijoille on tarjolla molemmin puolin Merenkurkkua.

– Tavoitteenamme on, että seuraavan vierailunsa yhteydessä risteilyvieraat mahdollisesti matkustaisivat myös Wasalinella Ruotsiin. Ainutlaatuisen elämyksen tuottaminen matkustajille on paras markkinointikeino. Tyytyväiset asiakkaat kertovat varmuudella kokemuksiaan läheisilleen, toteaa Jansson.

Risteilyjen aikana satama-alue tulee olemaan suljettuna turvallisuussyistä. Suosittelemme, että laivojen saapumista seurataan Myrgrundin sillalta tai jopa omalla veneellä.

Alukset saapuvat Vaasan satamaan seuraavasti:

  • Ke 10.6.            Birka Cruices M/S Stockholm
  • Su 14.6.             M/S Deutschland
  • Pe 3.7.               Ocean Majestic 14-24 (Nemo)
  • To 6.8.               Birka Cruices M/S Stockholm
  • La 15.8.             M/S AIDA Aura
  • To 27.8.            M/S AIDA Aura
  • Ti 8.9.                M/S AIDA Aura

Julkaistu: 07.02.2020