Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Ruukinkartanon sisäänkäynti

Ruukinkartano

Ruukinkartanossa on kuusi pienkotia: Amanda, Anton, Emma, Eemil, Wilhelmiina ja Hermanni, joissa on yhteensä 48 asuntoa. Asuntomme ovat 20 m² kokoisia ja jokaisessa on oma kylpyhuone. Lisäksi asukkaidemme käytössä on yhteiset ruokailu-, oleskelu- ja saunatilat, kuntosali, parvekkeet sekä ulkoilualue. Tulevaisuudessa Ruukinkartano suuntautuu intervalliasiakkaiden hoitamiseen.

Koronavirus-tilanteen vaikutukset

 

Kaikki korona-tilanteeseen liittyvät uutiset.

Yleistä tietoa toiminnasta

Pienkodeissamme hoitohenkilökunnan apu on saatavilla ympäri vuorokauden. Tavoitteenamme on, että asuminen on turvallista ja omatoimista. Jokaisella asukkaalla on vastuuhoitaja, joka toimii yhteistyössä omaisten ja eri ammattilaisten kanssa ohjaten ja neuvoen. Asukkaan ja hänen omaistensa kanssa laadimme hyvinvointisuunnitelman, joka pohjautuu mm. itsenäisen toimintakyvyn vahvistamiseen, osallisuuteen sekä itsemääräämisoikeuteen.

Asunnostaan asukas maksaa vuokraa, intervallijaksosta perimme vuorokausimaksun. Päivittäiset lämpimät ateriat toimittaa ravintokeskuksen keittiö, aamu- ja iltapalat valmistetaan pienkodeissa.

Tällä hetkellä Ruukinkartano tuottaa tehostettua asumispalvelua sekä intervallihoitoa. Tulevaisuudessa Ruukinkartano muuttuu intervallitaloksi.

Ruukinkartano on kaksikielinen palveluasumisen yksikkö ja asiakkaaksi hakeudutaan SAS-työryhmän kautta.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

  • Hoitajat 040 126 1889

  • Palveluyksikön johtaja Virpi Jokinen 040 660 3934