Ohita valikko
lapset luistelee

Luistelukentät, kaukalot ja jäähallit Vaasan seudulla

Jäähallit

 • Vaasan sähkö Areena

  Rinnakkaistie 1, Vaasa

  Ainutlaatuinen jääurheilun ja tapahtumien keskus, jossa neljä jäätä on saman katon alla. Areena tarjoaa myös loistavat puitteet konserteille, yleisötapahtumiin ja TYKY-kokouspäiville.

  Vaasan Sähkö Areena on rakennettu vuonna 1971, samalla paikalla vuodesta 1967 sijainneen tekojään tilalle. Se on Suomen viidenneksi vanhin jäähalli, jota on uudistettu ja laajennettu 1980-luvulla ja vuosina 1999 ja 2014. Saman katon alla on Suomessa ainutlaatuinen neljän jään kokonaisuus: Kilpajääkaukalo ja kolme harjoituskenttää. Yhdellä harjoitusjäällä on mahdollisuus myös curlingin pelaamiseen. Vaasan Sähkö Areenalla on myös kokoustilat, tilausravintola- ja kahvilapalvelut, pukuhuoneita, kuntosali, sekä jumppasali, jotka mahdollistavat monipuolisen oheisharjoittelun. Uusi peruskorjattu ja laajennettu kilpahalli valmistui 2020 lopulla.

  Tervetuloa elämysten monitoimiareenalle!

  +358 20 120 1700

  info@vaasanseudunareenat.fi

  https://vaasanseudunareenat.fi/vaasan-sahko-areena/

  Facebook

 • Targahalli

  Idrottsvägen 4, Maalahti

  Targahallen - Targahalli

  Moderni ja monitoiminen jäähalli Maalahdessa.

  bokning@malaxishall.fi

  http://www.targahallen.fi

  Facebook

 • Hallis-jäähalli Närpiössä

  Industrivägen 2, Närpes

  Hallis-jäähalli rakennettiin v. 1995, ja sitä ylläpitää Suupohjan Jäähalli Oy, jossa Närpiön kaupunki on enemmistöosakkaana. Jäähalli avataan elokuun alussa ja suljetaan yleensä maaliskuun lopussa.

  https://www.narpes.fi/fi/kulttuuri-vapaa-aika-nuoriso-ja-matkailu/urheilu/hallis-jaahalli

  Facebook