Ohita valikko
Vaasan Sähkö Areena - Vaasanseudun Areenat - Palvelut

Vaasan Sähkö Areenan palvelut – Kokonaisvaltainen kokemus kaikille aisteille

Kävijöitä hemmotellaan Vaasan Sähkö Areenalla monipuolisella ruoka- ja juomatarjonnalla. Areenalle on helppo tulla kulkuneuvosta riippumatta. Tunnelmallisin kävelyreitti keskustasta Areenalle kulkee merenrannassa.

Ihmiset tekevät tapahtuman, mutta loisteliaat puitteet luovat tunnelman. Maailmanluokan teknologialla varustellun areenan lisäksi rakennuksesta löytyy viihtyisiä ravintolatiloja, jotka soveltuvat erinomaisesti pienempiin yritystapahtumiin.

Kokeneet yhteistyökumppanit auttavat ikimuistoisen tapahtuman järjestelyissä ja varmistavat, että kaikki on valmiina ovien auetessa.

 

Ruoka ja juoma

Sisääntuloaula tarjoaa viihtyisän miljöön kahviloineen ja ravintoloineen. Ensimmäisen kerroksen pääkäytävän varrella voi nauttia erilaisista pikaruoista ja laajasta kioskitarjonnasta. Sport Baarissa on tilava ja viihtyisä pubimiljöö.

Areenan toiseen ja kolmanteen kerrokseen levittäytyy 2 500 m² ravintolatilaa, aitioita ja palvelutiloja. Kolmannessa kerroksessa palvelee tyylikäs 400 hengen ravintolakokonaisuus I-Mediat Lounge & Club, jossa voi viettää rentoa iltaa pubialueella tai mukavan ravintolaillan Loungessa. Ravintolakerroksessa on 100 metriä pitkä avattava ikkunaseinä, joten illan tapahtumaa voi seurata joko ravintolasta tai sen yhteydessä olevasta VIP-katsomosta. Arkipäivisin kolmannessa kerroksessa tarjoillaan lounasta.

Areena on ympärikierrettävä, joten areenan kaikista palveluista pääsee nauttimaan helposti ja vaivattomasti. Toiseen kerrokseen pääsee myös hissillä, joten koko Areenassa pääsee liikkumaan esteettömästi.

 

Saapuminen ja pysäköinti

Vaasan Sähkö Areena sijaitsee Vaasaan vievän moottoritien varrella . Sinne voi saapua helposti autolla, kävellen, pyörällä tai bussilla. Areenaa lähin bussipysäkki on Rantamaantie / Kaarlenkenttä A. Vaasan torilta on matkaa Areenalle n. 2,5 km.

Areenan pihasta löytyy reilusti pysäköintitilaa. Lisää parkkipaikkoja löytyy lähialueilta mm. Vaasan keskussairaalan ja Vaasan uimahallin ympäristöstä.

Sijainti kartalla:

Järjestä tapahtuma

Vaasan Sähkö Areena on muuntautumiskykyinen elämysten keskus

Vaasan Sähkö Areenan tilat
ihmiset lähdössä kokouksesta

Vaikuttavia kohtaamisia – Koe jotain uutta ja erilaista

Vaasa on Suomen toiseksi kansainvälisin kaupunki ja seudulla on Pohjoismaiden suurin energiateknologian keskittymä. Persoonalliset palvelut yhdistettynä helppoon liikkumiseen luovat unohtumattomat puitteet tapahtumien järjestämiselle.

5 syytä järjestää tapahtuma Vaasan seudulla