Förbigå menyn
Vaasan Sähkö Areena - Vaasanseudun Areenat - Palvelut

Vasa Elektriska Arenans tjänster – En övergripande upplevelse för alla sinnen

I Vasa Elektriska Arena erbjuds besökare ett mångsidigt utbud av mat och dryck. Det är lätt att komma till arenan oberoende av trafikslag. Den vackraste gångrutten från centrum till Arenan går vid havsstranden.

Människor gör evenemanget, men en lysande lokal skapar stämningen. Utöver arenan som är försedd med teknik i världsklass finns det många trivsamma restaurangutrymmen i byggnaden som lämpar sig utmärkt för mindre företagsevenemang.

Erfarna samarbetspartners hjälper att ordna ett oförglömligt evenemang och säkerställer att allt är färdigt när dörrarna öppnas.

 

Mat och dryck

Entréhallen erbjuder en trivsam miljö med sina caféer och restauranger. Vid huvudkorridoren på första våningen kan man njuta av olika slags snabbmat och ett brett kioskutbud. Sport Baren har en rymlig och trivsam pubmiljö.

På Arenans andra och tredje våning finns 2 500 m² med restaurangutrymmen, loger och serviceutrymmen. På tredje våning tjänar I-Mediat Lounge & Club, en stilig restauranghelhet för 400 personer där man kan tillbringa en avslappnad kväll i pubavdelningen eller en trevlig restaurangkväll i Lounge. På restaurangvåningen finns en 100 meter lång fönstervägg som kan öppnas för att kunna följa med kvällens evenemang antingen från restaurangen eller intilliggande VIP-läktare. På vardagar serveras lunch i tredje våningen.

Man kan gå runt hela arenan, vilket gör det behändigt att njuta av alla tjänster. Det går att ta sig till andra våningen med hiss, vilket gör hela hela arenan tillgänglig.

 

Ankomst och parkering

Vasa Elektriska Arena ligger vid motorvägen som leder till Vasa. Man kan lätt komma dit med bil, cykel, buss eller till fots. Busshållplatsen närmast Arenan är Strandlandsvägen / Karlsplan A. Det är ca 2,5 km från Vasa salutorg till Arenan.

På Arenans gård finns rikligt med parkeringsplatser. Fler parkeringsplatser finns i närområdet bl.a. i närheten av Vasa centralsjukhus och Vasa simhall.

Läget på karta:

Ordna ett evenemang

Vasa Elektriska Arena är en övergripande upplevelse för alla sinnen

Vasa Elektriska Arenans utrymmen
ihmiset lähdössä kokouksesta

Möten som berör – Upplev något nytt och unikt

Vasa är en av de mest internationella städerna i Finland och i regionen finns Nordens största energiteknologikluster. Personlig service i kombination med att det är enkelt att förflytta sig skapar oförglömliga ramar för att ordna evenemang.

5 orsaker att ordna evenemang i Vasa