Ohita valikko

Vapaaehtoiseksi Taiteiden yöhön 2023

Vaasan Taiteiden yö järjestetään 10.8.2023. Tänä vuonna kaupunkilaisille on tarjolla vapaaehtoistyötä mm. järjestelyapulaisina, taiteilijan assistenttina tai valokuvaajana. Mukaan voi hakea sähköpostitse 25.7.2023 mennessä.

Vaasan kaupungin kulttuuripalvelut hakee Taiteiden yön -tiimiinsä aktiivisia ja kulttuurista kiinnostuneita tekemään vapaaehtoistyötä.

Vapaaehtoisia tarvitaan esimerkiksi järjestelyapulaisiksi tapahtumapaikoille, koristeluapulaisiksi, yhdyshenkilöiksi, roudareiksi, taiteilijoiden assistenteiksi tai valokuvaamaan. Osa tehtävistä vaatii liikkumista tapahtumapaikkojen välillä.

Vapaaehtoisena pääset kurkistamaan, miltä tapahtuma kulissien takana näyttää sekä osallistumaan suositun Taiteiden yön järjestämiseen. Ohjelmassa on luvassa perinteisiä esityksiä sekä karnevaalitunnelmaa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä 25.7.2023 mennessä!

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kulttuuri.taiteidenyo@vaasa.fi  ja kerro seuraavat asiat:

1.     Milloin ja kuinka paljon voit työskennellä Taiteiden yön aikana? Oletko töissä mieluummin illalla vai päivällä? Voitko työskennellä jo ennen tapahtumaa?

2.     Onko sinulla järjestyksenvalvontaan liittyvää koulutusta ja voimassa olevaa korttia?

3.     Onko sinulla auto tai muu kulkuväline käytössäsi?

4.      Mitkä ovat ensisijaiset toiveesi työnkuvaasi liittyen?

Tule mukaan luomaan viihtyisää ja turvallista Taiteiden yötä kanssamme!

  • Armas-festivaali

    Kaiku-kortti

    Kulttuurikaveri-toiminta

    Taiteiden yö