Ohita valikko

Kuoroille informaatiota

Kartta

Saapuminen Vaasaan

Kuoron vastuuhenkilön tulee ilmoittautua festivaalitoimistoon saavuttuaan Vaasaan. Toimistosta annetaan festivaalipassit, festivaalin käsiohjelmia sekä ajankohtaista tietoa festivaalista ja Vaasasta. Festivaalitoimisto sijaitsee Vaasan kaupungintalolla osoitteessa Senaatinkatu, 3 krs. Toimisto on auki 9. – 11.5.2024, to – la kello 11 – 18. Festivaalipassi oikeuttaa alennettuun pääsylipun hintaan festivaalin maksullisissa konserteissa ja tiettyihin alennuksiin tietyissä ruokapaikoissa.

Ruokatarjoukset

Original Sokos Hotel Royal:

Trattoria Puistikko: Talon viinit 12cl, 5€ ja menukokonaisuudet -10%, La Tavola Italiana, Menu Trattoria, Menu Fisso Vegano, Menu Fisso Tagliata ja Menu Fisso Salmone.

Original Sokos Hotel Vaakuna:

Rosso: Kaikki pastat 17,50€ (Kana-aurapasta, Jättirapupasta, Kasvispasta, Carbonara)

VENN: Fish & Chips, Piri Piri kana ja Kana-Teryakikulho 15€ sekä hana viinilasi 12cl – 4,50€ kuoropassilla (Hulda Huoleton, Sisar Hento Valkoinen, Hinkki-Pinkki ja Tuvan Punainen)

SKY: kuohuviinilasi 4,50€

Paikallisliikenteen bussikortit

Uutuutena liikkumistanne helpottaaksemme, olemme varanneet päiväkohtaisia bussikortteja 400kpl, jotka toimivat Vaasan paikallisbusseissa yhden päivän aikana. Kortteja voi tulla hakemaan toimistolta tarpeen mukaan.

TEOSTO

Musiikin esittäjä, eli kuorot, tekee esiintymisistään Teostolle esitysilmoituksen, jossa raportoi, mitä kappaleita tai teoksia keikalla on soitettu. Teosto maksaa musiikinkäyttökorvaukset niille musiikintekijöille ja kustantajille, jotka ovat tehneet lauletun musiikin. Ilmoituksen tulee tehdä kaikki, jotka soittavat, laulavat tai käyttävät Teoston alaista musiikkia esityksissään.

Ilmoittaminen TEOSTOLLE on ilmaista.

 

Opastukset

Kaupunkiopastuksia voi varata jo nyt! Voitte räätälöidä ryhmällesi toiveidenne ja aikataulujenne mukaisen kävelykierroksen tai kaupunkikiertoajelun ryhmäsi omalla linja-autolla. Ideoita saat peruskierroksista, joiden kuvaukset löydät Vaasa-Mustasaari-oppaiden sivuilta www.vaasamustasaarioppaat.fi/. Oppaat ovat sopimuksen mukaan varattavissa perjantaiksi 10.5. ja lauantaiksi 11.5. Opastuskielet ovat suomi, ruotsi ja englanti. Palkkio sovitaan opastuksen keston mukaan. Lisätietoja ja varaukset: Tarja Hautamäki Puh. +358 44 723 5007 E-mail: guide.tarja@gmx.com

Villa Sandviken iltamat 10.5.

MENU
Vihersalaatti ja talon vinegretti, m, g
Parsa perunasalaatti, l, g
Caesar salaatti naturel, l, g
Feta mansikkasalaatti, l, g
Sitrusmarinoituja oliiveja, m, g
Kasvispiirakka, l, g
Rosmariini Focaccia

Uunissa paistettua merilohta ja sitruuna creme, l, g
Pitkään haudutettua lähituottajan kanaa, lempeässä yrttikastikkeessa, l, g
Uudet perunat, m, g
Kauden kasvikset, m, g

Limepiirakkaa ja suklaamoussea ja vadelmamelbaa kupissa, l
Kahvi & tee
42€/hlö

Ohjelma:

21.00-21.20 Novato & Kvevlax Sångkör
21.25-21.45 Mestari-Laulajat
21.50-22.10 Oulun Kamarikuoro
22.15-22.35 Mieskuoro Kuopio-Kvartetti ja Kuopion Mieslaulajat
22.40-23.00 Iin Mieslaulajat

BUSSIKULJETUKSET
20.15 & 20.20 Kaupungintalo – Villa Sandviken
23.15 Villa Sandviken – Kaupungintalo