Ohita valikko

Kesäkahvilat Vaasan seudulla

Vaasan seutu on täynnä ihania ja tunnelmallisia kesäkahviloita! Katso lista kesän 2023 kesäkahviloista täältä.

Monet kesäkahvilat ovat aktiivisia Facebookissa, ja suosittelemme tarkistamaan heidän sivuiltaan aukioloajat, ajankohtaisimmat tiedot ja päivitykset.

 • Cafe Salteriet Svedjehamn

  Björkövägen 1011, 65870 Korsholm

  Kun ajatte Raippaluodon sillan yli ja jatkatte matkaa niin pitkälle kunnes tie päättyy saavutte Björköbyn tunnelmallisessa satamassa sijaitsevaan Café Salteriet Svedjehamniin. Merellinen sijainti upean ja ainutlaatuisen UNESCOn maailmanperintöalueen keskellä tarjoaa unohtumattomia elämyksiä kaikille matkaajille. Tervetuloa kokemaan vanhan kalasataman ainutlaatuinen ilmapiiri ja nauttimaan kahvilan tuoreista leivonnaisista sekä keittiömme herkullisista ruoka-annoksista, jotka voitte halutessanne myös ottaa mukaan luonnon helmassa nautittavaksi!

  Björköbyn ainutlaatuinen luonto sekä Café Salteriet Svedjehamn on upea matkakohde kaiken ikäisille, myös suuremmille seurueille. Paikan läheisyydestä löytyy niin vaellusreittejä kuin myös näköalatorni Saltkaret.

  +358 44 239 8821

  info@salterietsvedjehamn.fi

  https://www.salterietsvedjehamn.fi

  Facebook

 • Café Kanttorila

  Merikaarrontie 5, Vähäkyrö

  Vähänkyrön Kirkonmäellä on avattu kesäkahvila 200-vuotiaassa vanhassa Kanttorilassa. Cafe Kanttorilassa voit nauttia kahvin ja nisun upeassa kulttuuriympäristössä, josta löydät mm. kotiseutu- ja koulumuseon. Lähiympäristöstä löydät myös merkkejä alueen rautakautisista asukkaista. Lämpimästi tervetuloa!

  +358 40 578 4043

  Facebook

 • Kesäkahvila Arvid

  Haviståkersvägen 92-95, Vörå

  Vörånejdenin 4H pitää kesäkahvilaa Rasmusbackenissa. Kahvilassa myydään kahvin lisäksi mm. Sian irtojäätelöä.

  Facebook

 • Kesäkahvila - Jokipuoti

  Veikarsvägen 903, 66520 Veikars

  Jokipuoti on kesällä 2023 jälleen auki Veikkaalan koulun vieressä. Kyläyhdistys on palkannut 11 nuorta (14–17 vuotta) hoitamaan toimintaa kahvinkeitosta asiakaspalveluun ja jäätelönvalmistukseen. Asiakkaat ovatkin nimenneet Jokipuodin jäätelön ”maailman parhaimmaksi”. Jokipuodissa on myös myynnissä paikallisia tuotteita, kuten vihanneksia, käsitöitä, sieniä ja lihatuotteita sesongin mukaan.

  Facebook

 • Kesäkahvila Jungsundissa

  Södersidsvägen 26, Mustasaari

  Jungsundin Kotiseutuyhdistys pitää kesäkahvilaa vanhassa kylätuvassa. Kahvilassa tarjoillaan kahvia, teetä, limonadia, leivonnaisia ja jäätelöä.

  Facebook

 • Kesäkahvila - Tuuralan kyläkaffila

  Tuuralantie 322, Isokyrö

  Tuuralan kyläkahvila on Isonkyrön Tuuralassa sijaitseva kahvila, joka tarjoaa vierailijoilleen perinteisten kahvilatuotteiden lisäksi mahdollisuuden käyttää pihassa olevia leikkivälineitä, ihastella maisemia Kyrönjoen varrella ja seurata aitauksessa asustavia lampaita.

  https://www.facebook.com/Tuuralan-Kyläkaffila-1881248908862528/

 • Kolkin kartanon kesäterassi

  Kolkin silta 61, Vaasa

  Tervetuloa terassillemme nauttimaan. Auki päivittäin sään salliessa. Terassi menu sekä juomia, jätskiä, kahvia ja pullaa saatavilla myös!

  https://kolkinkartano.fi/

  Facebook

 • Oravaisten historiallisen yhdistyksen kesäkahvila

  Slagfältsvägen 130, Oravainen

  Koe maamme historiaa juodessasi kupin kahvia paikalla, missä Suomen kohtalo ratkesi vuonna 1808. Kurkista samalla museoon, käväise Oravaisten taistelujen muistopatsaalla ja Lotta Svärdin kivellä. Täällä voit kokea historiamme kaikilla aisteillasi.

  Muina aikoina tilauksesta tai sopimuksesta ravintola Ädelbragdin kautta. Ravintola tarjoaa päivällisiä, juhlia, kokoustiloja ja opastuksia. Täältä löytyy myös savusauna ja kylpytynnyri. Toimintaa ympäri vuoden.

  Kun haluat tehdä varauksia ota yhteyttä: Kenny Sundqvist/Ravintola Ädelbragd & Furiirinpuustelli, +358(0)50 343 2642 kenny.sundqvist@adelbragd.fi

  https://www.oravais1808.fi/aktuellt-fi-fi/kesaekahvila-/

  Facebook

 • Orisbergin Pappilan kesäkahvila

  Åbergintie 38-88, Isokyrö

  Orisbergissä sijaitsee idyllinen Pappilan kesäkahvila. Pappilan kolme eri salia on nimetty historiallisten henkilöiden mukaan, jotka ovat eläneet, käyneet tai vaikuttaneet Orisbergissä. Toppelius- sali, Edvard- sali  sekä Sibelius- huone kätkevät seiniensä sisään omat mielenkiintoiset tarinansa. Kahvilan aukiolot löydät kahvilan facebookin uutisista. Pappilaa vuokrataan pieniin yksityistilaisuuksiin talvikautena.

  https://kansanraamattuseura.fi/lomakeskukset/kesakeskukset/orisberg

  Facebook

 • Strandhem sommarcafe - kesäkahvila

  Äggrundsvägen 272, Närpiö

  Tule lounaalle tai kahville ja pullalle.

  Facebook

 • Tornikesäkahvila

  Parkintie 3, Isokyrö

  Tornikahvila Tervajoki on kesäkahvila Tervajoen vesitornilla. 4H-yrittäjinä Tornikahvilassa on 3-5 nuorta, jotka yhdessä pyörittävät kahvilatoimintaa. Kahvilassa on pääsääntöisesti kaikki tuotteet itsetehtyjä.

  Tarjolla on mm. munkki/pulla, lätty, leivos, täytetty sämpylä, kahvi, tee, limsa ja pillimehu. Tarjonta voi hieman vaihdella päivien mukaan. Kesäkahvilassa vieraillessa voi nauttia ihanasta miljööstä ja nauttia kahvit pihalla, vesitornin ensimmäisessä kerroksessa tai terassilla. Kesäkahvilan pihapiiri sopii hyvin myös lapsille. Kesäkahvila on avoinna erikseen ilmoitettuna aikoina kesäisin noin kuukauden ajan

   

  https://kyronmaa.4h.fi/yritys/kyronmaan-4h-yritykset/tornikahvila-tervajoki/

 • Waroon Tuvan Pop Up kesäkaffila

  Oltermannintie 7, Isokyrö

  Waroon Tuvan Pop Up KESÄKAFFILA avasi ovensa 27.6. Isonkyrön vanhan meijerin alueella.
  Paitsi kaffia ja pullaa, täällä pääset etukäteen tutustumaan pienellä kurkkauksella taitavien, myös elokuisille 1700-luvun markkinoille osallistuvien, tekijöiden tuotteisiin.

  Facebook