Ohita valikko

Shopping Vaasan kumppanuus

Shopping Vaasan tehtävänä on vahvistaa Vaasan roolia alueellisena kaupan keskuksena ja parantaa kaupan yleisiä toimintaedellytyksiä kaupungissa. Se pyrkii aktiivisesti keskustan elävöittämiseen ja tunnetuksi tekemiseen järjestämällä mm. tapahtumia sekä markkinoimalla Vaasan tuote- ja palvelutarjontaa eri keinoin, jotka hyödyttävät sen kumppaneita.

Shopping Vaasa edistää kumppaneidensa keskinäistä yhteistyötä ja toimii linkkinä kaupungin päättäjiin päin. Tällä tavoin kumppanin etujen toteutuminen helpottuu ja antaa mahdollisuuden olla mukana vaikuttamassa asioihin

Shopping Vaasan kumppanina voit hyödyntää alla olevia kumppanuusetuja:

  • Tapahtumat – Shopping Vaasan kumppanit saavat osallistua kaikkiin Shopping Vaasan järjestämiin tapahtumiin.
  • Verkostoidu – Shopping Vaasan järjestää 3-4 kertaa vuodessa aamukahvitilaisuuksia, jossa käydään läpi tulevia tapahtumia ja muita ajankohtaisia asioita. Näissä tilaisuuksissa pääset myös vaikuttamaan Shopping Vaasan toimintaan ja keskustan tapahtumiin.
  • Koulutus – Shopping Vaasan järjestää kumppaneilleen vuosittain mahdollisuuden koulutukseen tai opintomatkaan.
  • Mainosta edullisemmin – Kumppanina mainostat aina edullisemmin Visit Vaasan kampanjoissa. Shopping Vaasan kumppani saavat 10% alennusta mainoshinnoista.
  • Neuvontaa – Kumppanina saat neuvontaa kauttamme kaikissa keskustaan liittyvissä asioissa. Tuemme myös keskustassa järjestettäviä tapahtumia eri tavoin. Autamme tapahtumien suunnittelussa, lupa- ja ilmoitusasioiden kanssa sekä tapahtuman markkinoinnissa.
  • Näkyvyyttä – Shopping Vaasan kumppanina saat näkyvyyttä Shopping Vaasan sosiaalisen median kanavissa.

Markkinointimaksu

Shopping Vaasan kumppanit maksavat vuosittaisen markkinointimaksun. Markkinointimaksun suuruus määräytyy työntekijämäärän (vakituiset) ja sijainnin mukaan. Katso hinnasto.

Ota yhteyttä

Lisätietoa Shopping Vaasan kumppanuudesta saat olemalla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.