Ohita valikko

Kauppatieteet ja liiketalous

Vaasassa ollaan talouden alan asiantuntijoiden koulutuksen huippuja. Jos liiketalous alana kiinnostaa, kannattaa tutustua vaasalaisiin opinahjoihin.

Vaasan yliopisto kouluttaa kauppatieteellisen alan asiantuntijoita ja johtajia. Koulutusohjelmia on monia; henkilöstöjohtaminen, laskentatoimi ja tilintarkastus, markkinoinnin johtaminen, talousoikeus, taloustiede, tietojärjestelmätiede sekä tekninen viestintä. Voit myös opiskella kauppatieteiden maisteriksi englanninkielisissä maisteriohjelmissa International Business, Finance, Strategic Business Development ja Industrial Management. Vaasan yliopisto on yksi Suomen suurimmista kauppatieteellisen alan toimijoista.

Vaasan yliopiston sivut.

Svenska handelshögskolanin Vaasan kampuksella voit valita viiden eri pääaineen välillä: rahoitus, johtaminen, talousoikeus, markkinointi tai laskentatoimi.

Hanken Svenska handelshögskolanin sivut.

Vaasan ammattikorkeakoulussa voi erikoistua kansainväliseen kauppaan, markkinointiin, taloushallintoon tai oikeushallintoon. Jos olet kiinnostunut kansainvälisistä tehtävistä, voit opiskella tutkinnon kokonaan myös englanniksi.

Vaasan ammattikorkeakoulun sivut.

Novia on ruotsinkielinen ammattikorkeakoulu, jossa voi opiskella tradenomiksi taloushallinnosta, kansainvälisestä kaupasta ja oikeushallinnosta. Englanniksi opinnot voi suorittaa Master of Business Administration –koulutusohjelmassa.

Ammattikorkeakoulu Novian sivut.

Vaasalaisista kaupan alan korkeakouluista valmistuneet ovat liike-elämän ammattilaisia. Valmistumisen jälkeen työllistyminenkään ei ole vaikeaa, sillä koulutus vastaa erinomaisesti työelämän tarpeita.