Ohita valikko
Opiskelijoita

Kuusi korkeakoulua

Vaasa on opiskelupaikkaa etsivän taivas. Kuudessa korkeakouluyksikössä on tarjolla kymmenien eri alojen tutkintoja suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Vaasassa koko opiskelijayhteisö on harvinaislaatuisen tiivis. Tutustu korkeakoulujen sivuilla, mitä vaihtoehtoja Vaasalla on tarjota.

Vaasan yliopisto kouluttaa vastuullisia ja kansainvälisesti suuntautuneita johtajia ja asiantuntijoita. Voit opiskella kauppatieteitä, tekniikkaa, hallintotieteitä sekä viestintätieteitä. Yliopistosta valmistuu uudella tavalla ajattelevia ja ennakkoluulottomia suunnannäyttäjiä.

Vaasan yliopiston sivut

Svenska handelshögskolan Hanken toimii vahvasti Vaasassa. Täällä voi opiskella mm. kauppatieteen kandidaatti- ja maisteritutkinnon kansainvälisessä ja arvostetussa yliopistossa. Et voi valita väärin, jos olet kiinnostunut taloudesta.

Svenska handelshögskolan Hankenin sivut

Åbo Akademin yksikkö Vaasassa sijaitsee ihan kaupungin keskustassa. Kasvatustieteen opinnot ovat pääasiallinen opiskeluala, josta voit valmistua mm. opettajaksi. Åbo Akademi tarjoaa sinulle mainion mahdollisuuden ottaa toinen kotimainen kieli haltuun.

Åbo Akademin sivut

Oikeustiedettä Vaasassa? Onnistuu, ja vieläpä kaksikielisenä. Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa Vaasassa voi opiskella oikeusnotaarin koulutusohjelmassa alemman oikeusnotaarin tutkinnon sekä oikeustieteen maisterin koulutusohjelmassa ylemmän oikeustieteen maisterin tutkinnon.

Helsingin yliopiston sivut

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK on ajan hermolla ja kouluttaa insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, sosionomeja ja terveydenhoitajia suomen ja englannin kielellä. Energiateknologia ja kansainvälisyys ovat avainsanoja, kun puhutaan vamkkilaisten erityisosaamisesta.

Vaasan ammattikorkeakoulun sivut

Yrkerhögskolan Novia on ruotsinkielinen ammattikorkeakoulu, jossa voi opiskella vaikka mitä: insinööri, tradenomi, kätilö, sairaanhoitaja, bioanalyytikko, röntgenhoitaja tai vaikkapa sosionomi. You name it! Noviasta valmistuneet ovat kovaa valuuttaa pohjoismaisilla työmarkkinoilla ruotsin kielen osaamisensa vuoksi.

Yrkeshögskolan Novian sivut

Meillä on siis mistä valita. Opiskelun lisäksi saat hengailla takuulla Suomen kauneimmalla kampuksella, meren rannalla. Tervetuloa haalarikansalaiseksi intohimoiseen, energiseen ja merelliseen Vaasaan!