Ohita valikko

Tekniikka

Vaasa on Suomen energiapääkaupunki. Ja energiapääkaupunki tarvitsee tekniikan alan huippuammattilaisia. Insinööriopiskelijalle Vaasa on oikea taivas. Vaasan seudun menestyksekäs energiakeskittymä tarjoaa tekniikan opiskelijoille upeita harjoittelumahdollisuuksia ja kesätyöpaikkoja sekä valmistuneille insinööreille paljon työpaikkoja.

Vaasan yliopistossa diplomi-insinööriksi voi valmistua lukemalla sähkötekniikkaa, energiatekniikkaa, automaatiota ja tietotekniikkaa tai valitsemalla englanninkieliset koulutusohjelmat Smart Energy ja Industrial Systems Analytics (tuotantotalouden DI).

Vaasan yliopiston sivut.

Vaasan ammattikorkeakoulussa voi opiskella energiatekniikkaa, konetekniikkaa, sähkötekniikkaa, tietotekniikkaa sekä ympäristöteknologiaa. Insinööreille tarkoitettu ylempi AMK-tutkinto Project Management -koulutusohjelma parantaa osaamista projektinhallinnassa ja liiketoiminnassa.

Vaasan ammattikorkeakoulun sivut.

Novia kouluttaa ruotsinkielentaitoisia insinöörejä koko maahan. Opintoja voit valita rakennustekniikan, sähkö- ja automaatiotekniikan, maanmittaustekniikan, kone- ja tuotantotekniikan sekä tuotantotalouden koulutusohjelmista. Ylempi AMK-tutkinto on mahdollista suorittaa englanniksi Industrial Management and Engineering sekä Automation Technology -koulutusohjelmissa.

Ammattikorkeakoulu Novian sivut.

Kaikki vaasalaisten korkeakoulujen tarjoamat tekniikan alan koulutukset on suunniteltu yhteistyössä Suomen johtavien energia-alan yritysten kanssa, joten tekniikan opinnot vastaavat täydellisesti nykytyön vaatimuksia. Vaasassa insinöörille on vientiä. Ei huono!