Ohita valikko

Osallistu Onkilahden liikennepuistoon

Paljon toivottu Onkilahden liikennepuisto avataan syksyllä 2024. Tavoitteena on tehdä siitä Suomen paras liikennepuisto yhdessä alueen yritysten ja asukkaiden kanssa.

Liikennepuistossa liikutaan joko polkuautoilla tai jalan yhteensä 640 metriä pitkällä radalla. Puistoon tulee muun muassa liikenneympyrä, liikennevalo- ja tasoristeyksiä sekä huoltoasema ja kauppatori. Talvisin liikennepuisto muokkautuu valaistuksi luisteluradaksi.

Yritykset, yhteisöt ja yhdistykset voivat osallistua liikennepuiston rakentamiseen kustantamalla summasta riippuen joko oman nimikkorakennuksen, nimikkopolkuauton tai nimen laattaan ja liikennepuiston nettisivuille. Asukkaille järjestetään myöhemmin talkoopäiviä puiston rakentuessa.

Tutustu esitteeseen:

Näin osallistut liikennepuistoon

Haastamme yhdessä LähiTapiola Pohjanmaan kanssa alueen yritykset mukaan liikennepuiston rakentamiseen. Tutustu vaihtoehtoihin ja ilmoita kiinnostuksestasi alta löytyvällä lomakkeella Vaasan kaupungille.

5000 € (+alv 24 %) – Oma nimikkorakennus

Puistoon rakennetaan 12 rakennusta. Osallistumalla saat nimikkorakennuksen yrityksen logolla.

2500 € (+alv 24 %) – Oma nimikkopolkuauto

Osallistumalla saat nimikkoauton yrityksen logolla.

1000 € (+alv 24 %) – Yrityksen nimi laattaan

Osallistumalla saat nimilaatan puiston päärakennukseen.

100-900 € (+alv 24 %) – Nimi liikennepuiston nettisivuille

Osallistumalla vapaavalintaisella summalla saat yrityksen nimen liikennepuiston nettisivuille.

Summa laskutetaan yritykseltä. Rakennus, auto tai kyltti on kaupungin omaisuutta. Näkyvyys päättyy, kun kyseessä oleva rakennus tai auto poistetaan käytöstä, liikennepuiston toimintamalli muuttuu oleellisesti tai loppuu.

Kampanjaa koordinoi Vaasan kaupunki yhdessä LähiTapiola Pohjanmaan kanssa, joka on mukana tukemassa liikennepuiston sekä viereen rakennettavan pumptrackin rakentamista osana laajempaa Teoilla turvallisempi – Pohjanmaan alueen liikenneturvallisuuden kehityshankettaan.

Kiinnostuitko?

Täytä tietosi ja olemme sinuun yhteydessä. Tutustu myös Vaasan kaupungin tietosuojaselosteeseen.

Osallistu Onkilahden liikennepuistoon

Mitä haluat tehdä?
Yhteyshenkilön nimi(Pakollinen)
Summa

Talkoot

Järjestämme talkoopäiviä, joihin asukkaat voivat halutessaan osallistua. Talkoista ilmoitetaan erikseen tällä sivulla sekä sähköpostitse sähköpostilistalle liittyneille. Tapahtumien talkoovakuutuksista huolehtii LähiTapiola.

Liity talkooryhmään

Ajankohtaista

Liikennepuiston yhteystiedot

Sähköpostiosoite

Osoite

  • Onkilahti, Vaasa