Tietoa koronaviruksesta

Tietoa koronaviruksesta

Ohita valikko

65UGE

Artikkelin kategoriat: Musiikki ja viihde

65EP Listening Party

Nuoren musiikkiuransa aikana miljoonarajan rikkonut 65UGE julkaisi joulukuussa tulevalta EP:ltä sinkkunsa ”TODELLAKI”. Kappaleella vierailee Kuben hitmanina tunnettu Jakob ja kappale saikin erinomaisen vastaanoton median ja kuuntelijoiden keskuudessa, minkä ansiosta kappale ampaisikin heti julkaisun yhteydessä Spottarissa listojen kärkeen!

Fontanaclubilla järjestettävä 65EP Listening Party on ainutlaatuinen tilaisuus päästä kuulemaan livenä 65UGEn ja tuottaja Jaykovan yhteistä käsialaa! Kaksikko iski syksyllä päänsä yhteen ja alkoivat yhdessä tuottamaan uuden sukupolven kokonaisuutta, joka potkii kovaa ja kauas!
Jaykova on rap- ja hip hop skenessä tunnettu tekijä ja on aiemmin tuottanut mm. Mikael Gabrielille ja Pastori Pikelle. 65UGE on aiemmin saanut huomionosoituksia kotimaisen skenen legendoilta ja Jaykovan kanssa yhdessä luotu kappale olikin freesiä jatkoa aiemmin skenen tunnettujen pelaajien, Junon ja Dilemman, kanssa yhdessä tehdylle sinkulle ”Soitan Kitaraa”.

Nyt 65UGE palaa Helsingistä kotikulmilleen Vaasaan järjestämään ainutlaatuiset bileet, joita et halua missata! Koko illan klubilla soitetaan kuumaa urbaania musiikkia!

Ovet: 22:00 / Showtime: 00:30