Tietoa koronaviruksesta

Ohita valikko

Augustinatten i Vasa

Augustinatten i Vasa - Hov1 (swe), Samir&Viktor (swe) m.fl

Augustinatten i Vasa 2019

Den 3 augusti ordnas musikevenemanget Augustinatten för första gången i Österbotten och svenska popgrupperna Hov1 och Samir & Viktor uppträder. Evenemanget är ett av Svenskfinlands största musikevenemang och ordnas för första gången i Vasa i sommar.

Hov1 (swe)

Hov1 har på rekordtid erövrat musiksverige och är just nu en av Sveriges absolut mest populära popgrupper. Hov1 är en hiphop-grupp som består av Ludwig Kronstrand, Noel Flike, Dante Lindhe och Axel Liljefors Jansson. 2017 släppte gruppen sitt debutalbum ”Hov1” som blev etta på den svenska albumlistan, vilket även deras andra album ”Gudarna på Västerbron” från 2018 gjorde. Hov1 har kända hitlåtar såsom ”Gift”, ”Pari”, ”Mandy Moore” och ”Auf Wiedersehen”.
Förra året spelade Hov1 för ett utsålt Gröna Lund i Stockholm och blev även trefaldiga vinnare på Rockbjörnen 2018 och tog hem priserna för ”Årets Livegrupp”, ”Årets konsert” och ”Årets Fans”. Hov1 har även vunnit dubbla priser på P3 Guld samt en Grammisnominering för Årets Nykomling.
Nyligen släpptes deras tredje album ”Vindar på Mars”, med bland annat singeln ”Hornstullsstrand”, som gästas av Veronica Maggio. Låten blev etta på Spotify dagen efter att den släpptes. Övriga framgångsrika singlar från albumet är ”Ma Chérie” och ”Vindar på Mars”.
Hov1 uppträdde förra året för första gången i Vasa, då inför ett slutsålt Fontana.

SAMIR & VIKTOR (swe)

Samir & Viktor, som består av Samir Badran och Viktor Frisk är kända från flera års medverkan i svenska Melodifestivalen. Förra året var de aktuella med låten ”Shuffla”. De slutade i finalen på fjärde plats. Tidigare år har duon tävlat med låtarna ”Groupie” och ”Bada nakna”. Popduon bildades år 2014 och har sedan dess även gjort framgångar med hitlåtar såsom ”Saxofuckingfon” och ”Success”.
Duon har meddelat att detta kan bli deras sista sommarturné.

Fler artister tillkommer.

*** BILJETTER ***

EARLY BIRD
(OBEGRÄNSAT ANTAL, till och med den 20 juni 2019)

Minderåriga: 26 € + serviceavgifter
Myndiga (K-18): 30,50 € + serviceavgifter

Den 21 juni stiger biljettpriserna!

STANDARDBILJETT
(från och med den 21 juni 2019)

Minderåriga: 30 € + serviceavgifter
Myndiga (K-18): 35 € + serviceavgifter

Vid dörren: 35 / 40 €

Datum: Lördag 3 augusti 2019
Portarna öppnas: 17:00
Plats: Kaserntorgsparken, Vasa
(Korsholmsesplanaden/Östra Kaserntorget)

EVENEMANGET HAR INGEN ÅLDERSGRÄNS!

Arrangören förbehåller sig rätten till ändringar

Vi ses i augusti!