Tietoa koronaviruksesta

Ohita valikko

Det ärliga, öppna samtalet: Tillsammans i oron - en andningspaus

Artikkelin kategoriat: Seminaarit, luennot ja kokoukset

Projektet Future Cleantech Solutions bjuder in till att lyssna till ett panelsamtal som kan ge andrum.

Det ärliga, öppna samtalet
om
Tillsammans i oron – en andningspaus

Upplever du också att det känns svårt just nu? Future Cleantech Solutions bjuder in till att lyssna till ett panelsamtal som kan ge andrum. Många inom näringslivet känner stress och oro på grund av situationen som världen befinner sig i just nu.

Nu lanserar FCS en webinarserie med fokus på det ärliga och öppna samtalet. Följande webinar riktar sig till dig som är i den privata eller offentliga sektorn, du som är företagare, anställd, arbetsledare, du som är permitterad eller arbetssökande. Du kan känna dig välkommen från alla delar av näringslivet!

Kom och lyssna, så lyssnar vi på dig! Eventet ordnas i samarbete med Teknologicentret Merinova, Karlebynejdens Utveckling Ab KOSEK och Vasaregionens Utveckling Ab VASEK.

I panelen:
Anne Salovaara-Kero, Direktör, Österbottens kriscenter Valo
Camilla Klockars, Pastor, Vasa svenska metodistförsamling
Matias Mäkynen, Styrelsemedlem, Vasanejdens förening för mental hälsa/ Riksdagsledamot
Daniel Särs, Konsult / Psykolog, MPS

Jon Moreaus, Näringslivsutvecklare i Örnsköldsvik / Mental coach

Moderatorer är Triinu Varblane, Merinova, +358 44 332 3134, triinu.varblane@merinova.fi och Mauritz Knuts, VASEK, +358 50 306 8419, mauritz.knuts@vasek.fi.

Tanken är att samtala kring ämnet men också få ge er lyssnare information om vem man kan kontakta när behov finns. Ert deltagande kommer vara helt anonymt och även era frågor under webinariet. Vi hoppas att ni kommer att få med verktyg för att bemöta de tankar och känslor som många av oss bär på just nu. Säkra din plats och anmäl dig redan idag!

Eventet arrangeras genom projektet Future Cleantech Solutions finansierat av Interreg Botnia-Atlantica, Österbottens förbund, KOSEK, Merinova, VASEK, Vasa stad, Region Västerbotten, Region Västernorrland, Skellefteå kommun, Skellefteå Kraft, Umeå Energi, Umeå kommun och Örnsköldsviks kommun. Projektets syfte är att öka näringslivssamarbete och konkret informationsutbyte i Kvarkenregionen.