Tietoa koronaviruksesta

Ohita valikko

Ford Mustang Owners’ Club of Finland ry Fun Run Vaasa

Artikkelin kategoriat: Museot ja näyttelyt

Ford Mustang Owners’ Club of Finland ry:n vuoden suurin yleisötapahtuma

FUN RUN 24.-26.7. 2020 VAASA

Ford Mustang Owners Club of Finland ry (FMOC) on jäsenmäärältään Suomen suurin automerkkikerho. Jo vuonna 1982 perustettu FMOC on Ford Mustangeista ja sen sisarmalleista kiinnostuneiden ja näitä autoja omistavien kerho.
Ford Mustang Owners Club of Finland yhdessä vuosittain vaihtuvan alueyhdistyksen kanssa järjestää jäsenilleen joka vuosi koko viikonlopun kestävän Fun Run tapahtuman. Tapahtumaan osallistuu yleensä 150-200 Ford Mustangia ja noin 400 henkilöä. Osallistujia on ympäri Suomen sekä yleensä muutamia autokuntia Virosta ja mahdollisesti tänä vuonna myös Ruotsista. Autoja on tapahtumassa yli viiden vuosikymmenen ajalta alkaen vuodesta 1964.
Vuonna 2020 tapahtuman järjestää FMOC Pohjanmaa Vaasassa 24-26.7.20 ensimmäisen kerran sen 25-vuotisen historian aikana. Osana FunRun Vaasa 2020 tapahtumaa on mm. autonäyttely lauantaina 25.7. Vaasan kauppatorilla minne myös yleisö on tervetullut katselemaan autoja. Lisäksi autoja saa tulla ihailemaan viikonlopun ajan hotelli Scandic Waskian pihamaalle. Tämän lisäksi järjestämme myös Slalom ajoharjoittelutapahtuman Waskiassa lauantaina, jonne yleisöllä on täysin vapaa pääsy! Yleisöcruising ajelu järjestetään myös la iltapäivällä. Visit Vaasa on myös mukana tukemassa tapahtumaa omalta osaltaan.

Onnistuneen tapahtuman takaamiseksi otamme mielellämme vastaan kaikenlaiset lahjoitukset, niin tavaralahjoitukset kuin mahdolliset rahalahjoitukset.
Tapahtuma saa näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa pitkin vuotta ja lähempänä tapahtuma-ajankohtaa paikallisissa lehdissä.
Sponsoreilla on mahdollisuus saada niin ikään erityistä näkyvyyttä kuluvan vuoden aikana sekä itse tapahtumaviikon lopun aikana sopimuksen mukaan. Kaikki tapahtumaa tukeneet saavat näkyvyyttä osallistujille jaettavassa ohjelmalehtisessä.
Toivottavasti teitäkin kiinnostaa olla luomassa onnistunutta kesätapahtumaa Vaasaan. Annamme mielellämme lisätietoja tapahtumasta.