Tietoa koronaviruksesta

Tietoa koronaviruksesta

Ohita valikko

Teatterimatka Vaasan Kaupunginteatteriin: Sugar - Piukat Paikat

Lähtö pietarsaaren linja-autoasemalta klo. 15.30

Teatterimatka Vaasan kaupunginteatteriin:
SUGAR – Piukat Paikat

Lauantai 21.9, lähtö Pietarsaaren Linja-autoasemalta klo. 15.30 (2h vapaa-aikaa Vaasassa ennen esityksen alkua).
Hinta: 48/46/42€.
Ruotsinkielinen tekstitys.
Svensk textning

Osta lippusi Pietarsaaren kirjakaupasta
puh: 06 723 08 89
s-posti: jakobstads.bokhandel@multi.fi
Viimeinen ilm.päivä torstai 22.8

Maailmalla suuren menestyksen saavuttanut musikaali on tulvillaan hullutuksia, glamouria, romantiikkaa, tarttuvia melodioita ja meheviä kommelluksia.

Musikaalikomedia sijoittuu 1930-luvun Chicagoon. Menestyselokuvanakin tunnettu tarina kuljettaa katsojan keskelle hersyvää pakotarinaa, kun mafiamurhan silminnäkijät Joe ja Jerry pakenevat mafiosoja naisorkesterin helmoihin – kirjaimellisesti.

Tyhjätaskut muusikot Joe ja Jerry joutuvat sattumalta mafiamiesten verisen välienselvittelyn silminnäkijöiksi. Samaan aikaan on Sweet Suen johtama naisorkesteri lähdössä keikkamatkalle Floridaan. Joe ja Jerry pestautuvat hätäpäissään yhtyeen soittajiksi. Kun matka sitten alkaa, lyöttäytyy mukaan kaksi daamia hepenissään, Josephine ja Daphne. He eivät olekaan aivan sitä, miltä näyttävät… Matkan aikana kaksikon sydämet sulattaa uusi tuttavuus, yhtyeen hemaiseva laulaja Sugar Kane. Miesten on kuitenkin tunteistaan huolimatta yritettävä pitää yllä roolejaan naisina, mikä johdattaa heidät toinen toistaan hauskempiin sattumuksiin.

Musikaali Sugar – Piukat paikat pohjautuu Billy Wilderin ja I.A.L. Diamondin hittielokuvaan Some Like it Hot (1959). Nimiroolia elokuvassa näytteli Marilyn Monroe ja veijarikaksikkoa Jack Lemmon ja Tony Curtis. Musikaaliversio valmistui ensimmäisen kerran vuonna 1972 Broadwaylle. Teoksen sävelsi Jule Styne, sanoitti Bob Merrill ja libreton kirjoitti Peter Stone. Vaasan kaupunginteatterin version ohjaa ruotsalainen Rikard Bergqvist, joka on yleisölle tuttu myös aiemmista menestysmusikaaleistaan. Mukaansatempaavista sävelistä vastaa kapellimestari Sauli Perälä.