Tietoa koronaviruksesta

Tietoa koronaviruksesta

Ohita valikko

TuKY-Speksi esittää: Monttu — Eeppinen kasariseikkailu

Artikkelin kategoriat: Teatteri ja tanssi

TuKY-Speksin hillittömän hauska show sukeltaa 80-luvun Turkuun. Luvassa näyttelyä, musiikkia, tanssia ja improvisointia.

TuKY-Speksin kahdestoista show valtaa Vaasan!

TuKY-Speksi 2020 palaa 80-luvun Turkuun. Turun ytimeen on ilmestynyt valtava monttu, jonka alkuperästä kenelläkään ei tunnu olevan varmuutta, ja kaupungissa on lähiaikoina havaittu mystisiä katoamistapauksia. Rohkea opiskelijakolmikko alkaa selvittää montun mysteeriä.

Speksissä nähdään myös viheliäs rakennuttaja sihteereineen sekä omalaatuinen kalakauppias. Myös Turun kaupunginvaltuustolla on näppinsä pelissä. Näistä aineksista syntyy komedia, josta ei rakkautta, yllätyksiä ja kasarihittejä puutu. Selviääkö montun arvoitus, ja kuinka käy Turun tulevaisuuden?

Upeaa show’ta pääset katsomaan perjantaina 27.3. Ritz-teatterilla, kun TuKY-Speksi astuu parrasvaloihin. Tule nauttimaan hillitöntä menoa ja viihtymään kanssamme!

TuKY-Speksi on Turun kauppatieteiden ylioppilaiden musikaalishow, jonka pääosissa ovat viihdyttävät näyttelijäsuoritukset, upeat tanssinumerot ja hyvä musiikki. Speksi on yliopistokulttuurissa tunnettu näytelmämuoto, jossa yksikään esitys ei ole samanlainen. Yleisöllä on mahdollisuus vaikuttaa näytelmään huutamalla ”omstart”! Silloin esiintyjien on improvisoitava kohtaukseen jotain uutta ja ennennäkemätöntä.