Ohita valikko

We say welcome to Talent – Edition 2022 - Pietarsaari

Artikkelin kategoriat: Seminaarit, luennot ja kokoukset

Informaatiota ja keskustelua, jossa perehdytään työperäiseen maahanmuuttoon sekä kansainvälisen työvoiman rekrytointiin

Mitä on työnantajakuva tai hyvä työnantajuus? Miten yritys voi löytää osaavaa työvoimaa, kun kilpailu osaajista on kovaa sekä kotimaassa että globaalisti? Millaista tukea paikalliset toimijat tarjoavat monimuotoisten rekrytointien kehittämiseksi?

Tervetuloa informaatio- ja keskustelutilaisuuteen, jossa perehdytään työperäiseen maahanmuuttoon sekä ulkomaalaisten osaajien rekrytointiin liittyviin aiheisiin. Kerromme tarjolla olevista julkisen sektorin palveluista, jotka tukevat kansainvälisen työvoiman rekrytointia, asettautumista ja monimuotoisten työyhteisöjen johtamista. Myös ajankohtaiset paikalliset toiminnot ovat mukana tapahtumassa.

Ohjelman aikana toivomme, että nostatte esiin omia kokemuksia, tarpeita ja toiveita aihepiiriin liittyen. Me tilaisuuden järjestäjät toimimme monissa verkostoissa, joissa voimme viedä konkreettisia toiveitanne rekrytointihaasteiden ratkaisemiseksi eteenpäin.

Järjestämme neljä alueellista virtuaalista tapahtumaa yhdessä paikallisten toimijoiden, seudullisten kehitysyhtiöiden ja Pohjanmaan kauppakamarin kanssa. Valitse juuri sinulle sopiva ajankohta ja paikkakunta. Tilaisuudet ovat kaksikielisiä