Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Nuoret ulkoilmakonsertissa

Tapahtuma-avustukset

Onnellisien tapahtumien kaupunki – mikä uudenlainen tapahtuma kaipaa toteutusta? Jäikö tapahtumasi järjestämättä, tai sinulla on syttynyt idea jollekin uudelle tapahtumalle? Miten Vaasassa voisi järjestää koronarajoituksin urheilutapahtuman tai kulttuurielämyksen koronarajoitukset huomioiden?

Kaupunki myöntää nyt 10 000€ avustusta vaasalaisille tapahtumaehdotukselle, joka lisää vaasalaisten onnellisuutta. Hakuaikaa on 16.-23.9. ja avustettava tapahtuma julkistetaan Vaasan syntymäpäivänä 2.10.

”Koronan vaikutukset tapahtuma-alalle ovat olleet valtavat. Haluamme tällä Vaasan syntymäpäivän tapahtuma-avustuksella innostaa tapahtuman järjestäjiä löytämään ratkaisuja epänormaalissa tilanteessa sekä tukea järjestäjiä ja toimijoita. Odotamme luovia ratkaisuja yleisölle avoimista tapahtumista, kuten katujuhlat, asuinalueurheilukisat tai digitaaliset tapahtumat. Nyt kaikki tapahtumaihmiset mukaan!” sanoo Sanna Bondas, Kulttuuripäällikkö.

Vinkkejä ideaan:

  • Arvioi realistisesti kustannuksia, apua arvioihin saat kulttuuripalveluilta.
  • Tarvitseeko toteutus talkoita tai isompaa ostettua työmäärää – onko toteutus mahdollinen?
  • Anna ideoiden lentää!

Hakemuksen voi lähettää yksityinen henkilö, yritykset, seurat tai yhdistykset. Ideat lähetetään alla olevalla nettilomakkeella.  Huomioimme haussa realistisen kustannusarvion, toteutustavan ja aikataulusuunnitelman. Toimita myös mukana markkinointisuunnitelma. Tapahtuma tulisi toteuttaa vuoden 2020 aikana.

Tapahtuma-avustus – Evenemangsunderstöd

Avustushakemukset käsitellään työryhmässä, ja avustuksen saanut idea julkaistaan Vaasan syntymäpäivänä 2.10.

 

Lisätietoja antaa