Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Nuoret ulkoilmakonsertissa

Tapahtuma-avustukset

Järjestätkö Vaasassa urheilu-, kulttuuri- tai yleisötapahtumaa, joka on yleisölle avoin? Vaasan kaupunki myöntää avustuksia Vaasassa järjestettäviin, ensisijaisesti valtakunnallisien, kansainvälisien tai sellaiseksi pyrkivien tapahtumien järjestäjille.

Avustusten hakuaika on 1.3-31.3.2021.

Hakemusten toimittaminen

HUOM!

Vaasan kaupungin avustusten hakuaika ja hakutapa muuttuvat vuodesta 2021 alkaen. Avustusten uusi hakuaika on 1.3-31.3.2021. Avustusta voi hakea vain sähköisen avustusjärjestelmän kautta. Avustushakemuksen voi jättää vain ilmoitetun hakuajan aikana.

Apua sähköisen avustushakemuksen tekemiseen saa Kansalaisinfosta, puh 06 325 1550, ja Vähänkyrön yhteispalvelupisteestä, puh 06 325 8400. Näiden palvelupisteiden lisäksi yli 65-vuotiaat vaasalaiset saavat apua hakemuksen tekemiseen Ikäkeskuksen nettipiste Senjorista (vain ajanvarauksella, puh 040 559 5298).

Lisätietoa vuoden 2021 avustushausta julkaistaan lehti-ilmoituksessa ja avustusten verkkosivuilla helmikuussa 2021. Myös linkki avustusjärjestelmään julkaistaan myöhemmin.

Avustuksen hakeminen

Avustusten tarkat hakuajat ilmoitetaan kuulutuksilla. Kuulutuksia voi seurata kaupungin verkkosivuilla tai Kansalaisinfossa.

Varmista, että vaadittavat liitteet ovat hakemuslomakkeen mukana.

Toivomme, että mainitset toimintasuunnitelmassa:

  • arvioidun kävijämäärän (katsojat, osallistujat)
  • järjestetäänkö tapahtuma Vaasassa ja onko se yleisölle avoin
  • markkinointitoimenpiteet ja markkinointibudjetti

 

Tapahtuman markkinointi

Tapahtumakalenteri

Muistathan syöttää tapahtumasi tiedot Vaasan seudun tapahtumakalenteriin.

Sosiaalinen media

Vaasan kaupunki tekee normaalitilanteessa kerran viikossa tapahtumakoosteen Vaasan kaupungin Instagram-tilille. Tapahtumat kootaan mm. Vaasan seudun tapahtumakalenterista. Koronan vuoksi kyseinen tapahtumakooste on toistaiseksi tauolla.

Myös Visit Vaasa nostaa tapahtumia esille omissa sosiaalisen median kanavissaan.

Tapahtuma-avustusta saaneet tahot voivat merkitä Vaasan kaupungin rinnakkaisjärjestäjäksi, jos he luovat tapahtumastaan Facebook-tapahtuman. Tällöin tapahtuma saa laajempaa näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa.

Lisätietoja antaa