Luovuuden juhlaa

Vaasa-opiston lukuvuosi lähestyy loppuaan ja on aika tarkastella, mitä vuoden mittaan on opittu ja saatu aikaan. Takana on myös Vaasa-opiston ensimmäinen toimintavuosi entisellä Kyrönmaan opiston toiminta-alueella.

Opiston kevätnäyttelyt ovat luovuuden juhlaa ja hyvä osoitus siitä, miten monipuolinen opiston kurssitarjonta on ja mitä kaikkea ihmiset osaavat, kun heille annetaan aika ja mahdollisuus harrastaa. Näyttelyitä on esillä tänä keväänä Vaasan lisäksi Vähässäkyrössä ja Laihialla.

Vähässäkyrössä kurssilaisten työt ovat esillä 10.-26.4. näyteikkunoissa POP-pankin kiinteistössä, Porinmäentie 2:ssa. Näyttely on siis avoinna kellon ympäri reilun kahden viikon ajan, eikä siihen tutustuminen vaadi erityistä lähtemistä, portaissa kiipeämistä, pelkkä pyörähdys kylällä tarjoaa katsauksen vähäkyröläisten kädentaidoista.

Laihian opistolla, Laihiantie 39 C, kevätnäyttely on esillä la-su 18.-19.4. klo 10-16. Lauantaina on näyttelytöiden lisäksi tarjolla musiikkiesityksiä klo 12-14.

Vaasa-opiston perinteinen kevättapahtuma on käsillä 25.-26.4. klo 11-16. Silloin Opistotalon funkislinna täyttyy mielikuvituksen ja taitavien käsien aikaansaannoksista, musiikista, mauista ja työnäytöksistä.

Kuoromusiikkia ja yksinlaulua

Näyttelyissä esillä on loppujen lopuksi vain pieni osa opistossa opiskeltavia aineita. Suurin aineryhmä Vaasa-opistossa ovat kielet. Kyrönmaalla myös eri liikunta- ja tanssilajien tarjonta on laajaa ja ryhmissä on paljon innokkaita osallistujia. Musiikinopetus Kyrönmaalla nojaa pitkälti Vaasa-opiston tarjontaan: musiikkia on mahdollista opiskella yksilöopetuksena tai ryhmissä, kuten kuoroissa ja orkestereissa.

Merikaarron kuoro viettää tänä vuonna 30-vuotisjuhliaan ja järjestää juhlakonsertin 24.4. Kyrölässä. Opiston yksinlauluopiskelijoilla on matinea Laihian vanhalla meijerillä 17.4.. Sekakuoro Sirpaleet ottavat musiikillisen varaslähdön vappuun 25.4. Arbetets vännerin tiloissa Vaasan Ajurinkadulla.

Tervetuloa tutustumaan opistoon!

Sannasirkku Autio

rehtori

 

 

 kursseja_kaikille

 

Facebook

 

 
Päivitetty 20.4.2015 Aho Anne

Vaasan kaupunki

Puhelinvaihde: 06-325 1111, Käyntiosoite: Vaasanpuistikko 10, VAASA

Postiosoitteet:

Kaupungin yleinen osoite:
PL 3, 65101 Vaasa

Teknisen toimen osoite:
PL 2, 65101 Vaasa

Sosiaali- ja terveysviraston osoite: PL 241, 65101 Vaasa

Yhteystiedot