Ohita valikko
Kitaraa soittava nuori

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Feasta Band Maratonin ilmoittautuminen on nyt avattu!

Julkaistu: 4.3.2024

Kaksipäiväinen musiikkitapahtuma Feasta Band Maraton tulee jälleen toukokuussa. Paikalliset ja lähialueen bändit ja artistit voivat ilmoittautua mukaan 28.4. saakka.

Kolmatta kertaa järjestettävässä Feasta Band Maratonissa halutaan kuulla paikallista ja lähialueen musiikkia mahdollisimman monesta eri genrestä. Tapahtuma järjestetään 24.–25.5.2024 klo 18–22.30 Vaasan Ritzissä (Kirkkopuistikko 22).

Ensisijaisesti mukaan toivotaan uusia esiintyjiä, jotka eivät ole vielä tulleet vaasalaisyleisölle tutuiksi. Omaa musiikkiaan tekevät bändit tai artistit kiinnostavat erityisesti.

Ilmoittautua voi 28.4. asti sähköpostitse osoitteeseen max.backman@vaasa.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä lähetetään lavakartta, musiikkinäyte, tarkemmat tiedot bändistä tai artistista ja kuva. Mukaan voi myös laittaa toiveen esiintymispäivästä ja -ajasta. Tapahtumanjärjestäjä lähettää kaikille ilmoittautuneille tiedon esiintymisajan saaneista.

Kuusi bändiä illassa

Molempien iltojen aikana Ritzin lavalle nousee kuusi bändiä tai artistia, joista jokainen esiintyy puolen tunnin ajan. Jokaisen esiintymisen välissä on vartin tauko.

–Nopeiden vaihtojen vuoksi lavalla on valmiina kiinteät rummut ja muu äänentoistoon liittyvä laitteisto. Osallistuvia bändejä on auttamassa Ritzin oma miksaaja sekä valoteknikko, jolle esiintyjät voivat ennakkoon antaa vinkkejä visuaaliseen puoleen, vinkkaa tapahtumakoordinaattori Max Bäckman.

Tapahtuma taltioidaan moniraitaäänityksenä sekä muutamalla videokameralla. Videoita käytetään tapahtuman markkinoinnissa, ja esiintyjät saavat omasta esiintymisestään myös raakaversiot omaan vapaaseen käyttöönsä.

Feasta Band Maraton on avoin yleisölle ja samalla verkostoitumispaikka bändeille ja artisteille. Tapahtuman järjestää Vaasan kaupungin kulttuuripalvelut yhteistyössä Ritzin ja Volumen kanssa.

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy ja illan aikana Ritzin baari on avoinna.