Ohita valikko
Kitaraa soittava nuori

Feasta

Feasta-tapahtumat ovat rentoja ja ammattimaisia keikkoja ja koulutuksia, joita järjestämme paikallisille bändeille ja artisteille, jotka ovat erityisesti lähellä sydäntämme.

Feasta-artistikatselmukset ovat lähialueen bändeille ja artisteille tarkoitettuja esiintymis- ja koulutustilaisuuksia, jotka ovat avoimia myös muille aiheesta kiinnostuneille. Teemme yhteistyötä alueen muiden musiikkialan toimijoiden kanssa, esimerkiksi Feasta-artistikatselmuksessa yhdistysten Volume ja Skafferiet at Ritz kanssa.

Feasta Clubeja järjestämme keväisin ja syksyisin. Clubeilla esiintyy paikallisten muusikoiden lisäksi myös valtakunnallisestikin tunnettuja artisteja.

Tapahtumat pidetään yleensä kaupunginkirjaston Draama-salissa tai Kulttuuritalo Fannyssa ja ne ovat useimmiten ilmaisia.

Kiinnostaako keikka Feasta Clubilla? Ota yhteyttä, niin sovitaan jatkosta!

Tulossa: Feasta Band Maraton 24.-25.5.2024

Feasta Band Maraton järjestetään 24.-25.5.2024 Ritzissä (Kirkkopuistikko 22, Vaasa).

Bändimaratonissa paikalliset bändit ja artistit soittavat nonstoppina perjantaina 24.5. ja lauantaina 25.5. klo 18 lähtien. Esiintymiset kestävät puoli tuntia, minkä jälkeen esiintyjä vaihtuu. Ritzin aulan baari on avoinna molempina iltoina.

Feasta Band Maraton järjestetään nyt kolmatta kertaa. Tapahtuma on avoin ja maksuton yleisölle ja samalla se on verkostoitumispaikka Vaasassa toimiville bändeille, kokoonpanoille ja artisteille.

–Siellä voi kuunnella paikallista musiikkia ja jutella muiden esiintyjien kanssa.

Mukana tapahtumaa ovat järjestämässä Vaasan Uuden Kulttuurin Yhdistys Volume ja Ritz.

Lisätiedot: tapahtumakoordinaattori Max Bäckman Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut, max.backman@vaasa.fi, puh 040183 1956

Tapahtuma Facebookissa

 

Ota yhteyttä

  • Feasta