Ohita valikko
Vaasan kaupunginteatteri Five Stars Circus Kasyan Rivkin

Artikkelin kategoriat: Ajankohtaista Vaasan kaupunginteatteri

Five Stars Circus valloittaa Vaasan lokakuussa

Suomalais-venäläisenä yhteistyönä syntynyt nykyaikainen sirkusteos Five Stars Circus valloittaa Vaasan kaupunginteatterin lokakuussa. Viiden huikean taidokkaan sirkustaiteilijan ja muusikon sirkuskiertue-esitys on kuin taidokkaasti hiottu timantti.

Viiden tähtiesiintyjän sirkuksessa sulautuvat komiikka, jännittävät sirkustemput, manipulaatio sekä taikamysteerit, jotka seuraavat toinen toistaan nopeatahtisessa esityksessä. Cirque du Soleil’sta tutut esiintyjät Pauliina Räsänen ja maailmanmestariakrobaatti Slava Volkov hurmaavat vahvalla ammattitaidollaan, mutta huikeat pietarilaiset klovnit Kasyan Ryvkin ja Elena Sadkova haluavat myös päästä tähtisirkuksen parrasvaloihin. Esityksessä temput saattavat lipsahtaa päälaelleen ja ylösalaisin, joku jopa levitoi. Kuka esiintyjistä lopulta nousee tähtitaivaalle?

Mukana menossa sirkustaitelija Aarni Pahajoki ja muusikko Corinne Kuzma. Esitys on ArtTeatron, Klovniteatteri Karouselin ja Suomi-Venäjä-Seuran yhteistyötoteutus. Vaasaan esitys saapuu 23. lokakuuta.

Tapahtumasivulle

Julkaistu: 27.05.2019