Ohita valikko
Joulukoriste

Artikkelin kategoriat: Arkisto Uutiset

Ilahduta ikäihmistä joulukortilla

Julkaistu: 10.11.2023

Päivitetty: 15.11.2023

Vaasassa voi osallistua 13.11.–4.12.2023 valtakunnalliseen joulukorttikeräykseen, jossa kortit toimitetaan kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Joulupostia ikäihmisille -keräyksen järjestää luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot.

Vaasan kulttuuri- ja kirjastopalvelut kutsuu mukaan kampanjaan, jotta mahdollisimman moni Vaasassa asuva ikäihminen saisi tänä vuonna lämpimät joulun toivotukset.

Kampanjaan voi osallistua tekemällä joulukortin ohjeiden mukaan ja toimittamalla sen lähimpään keräyspisteeseen 13.11.–4.12. Keräyspisteitä on eri puolilla Vaasaa, esimerkiksi pääkirjastossa ja lähikirjastoissa, Vaasan Setlementtikeskuksessa Palosaarella sekä kansalaisopisto ALMAn ja Vaasan Suomalaisen Seurakunnan tiloissa.

Tee hyvä teko ja osallistu:

  1. Kirjoita joulukortti (askartele itse tai täytä valmis).
  2. Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset ja saajan kohdalle Sinulleja lähettäjän kohdalle oma etunimesi ja Siskot ja Simot.
    Esimerkiksi: Hyvää Joulua! Toivottaa Siskot ja Simot ja Tuutikki.
  3. Vie kortti sellaisenaan lähimpään keräyslaatikkoon. Ethän sulje korttia kirjekuoreen.

P.S. Pääkirjaston Matildassa (1. krs.) on askartelupiste 13.11.- 4.12.2023.

Joulupostia ikäihmisille -kampanjan järjestää luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot  jo yhdennettätoista kertaa. Tavoitteena on kerätä joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Kampanjan suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Vaasassa kampanjan koordinaattorina toimii Vaasan kaupungin kulttuuripalvelut.

Vaasan keräyspisteet löytyvät myös kampanjan verkkosivuilta: siskotjasimot.fi/joulupostia