Ohita valikko

Artikkelin kategoriat: Arkisto Uutiset

Ilmoittautuminen lasten ja nuorten kesäleireille alkaa!

Julkaistu: 17.3.2023

Päivitetty: 3.4.2023

Maalis-huhtikuussa on taas aika ilmoittaa lapset ja nuoret kaupungin järjestämille kesäleireille. Leirejä järjestävät taiteen perusopetus TaiKon, liikuntapalvelut sekä nuorisopalvelut.

TaiKonin Taidetta Kasarmilla -leireille ilmoittautuminen alkaa maanantaina 20.3. Katso kaikki leirit ja ilmoittaudu täällä!

Liikuntaleirejä 1.-6.-luokkalaisille

Liikuntapalvelut järjestää kesäkuussa liikuntaleirejä 1.-6. –luokkalaisille. Leirejä järjestetään Vaasan keskustassa ja eri asuinalueilla.

Lisäksi tänä kesänä on tarjolla elämysleirejä Öjbergetillä sekä TaiKonin ja liikuntapalveluiden yhdessä järjestämä 1.-4.-luokkalaisille suunnattu taide- ja liikuntaleiri.

Ilmoittautuminen liikuntaleireille sekä taide- ja liikuntaleirille alkaa Vaasan kaupungin verkkokaupassa 4.4.2023.

Vähässäkyrössä teatteria, sirkusta, kuvataidetta ja liikuntaa

Vähänkyrön alueella järjestetään kesäkuussa TaiKonin ja nuorisopalveluiden yhteistyönä 7-15-vuotiaille Teatteri-sirkus-leiri sekä elokuussa 7-12-vuotiaille kuvataideleiri. Ilmoittautuminen alkaa 4.4. klo 9.

Lisäksi liikuntapalvelut järjestää Vähässäkyrössä leirin 1.-6.-luokkalaisille yhdessä ja 4H-yhdistyksen kanssa. Ilmoittautuminen alkaa 4.4. klo 9 Vaasan kaupungin verkkokaupassa.

Nuorisopalvelut

Vaasan kaupungin nuorisopalvelut järjestää TaiKonin yhteistyöleirien lisäksi myös muita leirejä, joista tulee lisätietoja maaliskuun aikana Vaasan kaupungin verkkokauppaan.