Förbigå menyn

Artikelkategorier: Arkiv Nyheter

Nu är det dags att anmäla barn och unga till sommarläger!

Publicerad: 17.3.2023

Uppdaterad: 3.4.2023

I mars–april är det igen dags att anmäla barn och unga till stadens sommarläger. Lägren arrangeras av den grundläggande konstundervisningen TaiKon, idrottsservicen och ungdomsservicen.

Man kan anmäla sig till TaiKons läger Konst i Kasernen från och med måndag 20.3. Ta en titt på alla läger och anmäl här!

Idrottsläger för elever i årskurs 1–6

I juni arrangerar idrottsservicen idrottsläger för elever i årskurs 1–6. Lägren ordnas i Vasa centrum och olika bostadsområden.

I sommar erbjuds också äventyrsläger vid Öjberget samt ett konst- och idrottsläger som TaiKon och idrottsservicen ordnar gemensamt för elever i årskurs 1–4.

Anmälningen inleds 4.4.2023.

Teater, cirkus, bildkonst och idrott i Lillkyro

I Lillkyro ordnar TaiKon och ungdomsservicen gemensamt ett teater-cirkusläger för 7–15-åringar och ett bildkonstläger för 7–12-åringar. Anmälningen inleds 4.4.2023.

I Lillkyro ordnar idrottsservicen gemensamt med 4H-föreningen också ett läger för elever i årskurs 1–6. Anmälningen inleds  4.4.2023.

Ungdomsservicen

Vasa stads ungdomsservice ordnar förutom de gemensamma lägren med TaiKon även andra läger. Mer information om dem kommer att ges i Vasa stads webbutik under mars månad.