Ohita valikko

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Ilmoittautuminen Taiteiden yön ohjelmaan on käynnistynyt

Julkaistu: 1.3.2024

Taiteiden yö järjestetään 15.8.2024 Vaasassa. Ilmoittautuminen ohjelmaan alkaa 1.3. ja kestää 31.5. saakka. Tapahtumaan liittyvän kulkueen teema on tänä vuonna rauha.

Taiteiden yön ohjelmaan voi ilmoittautua koko kevään ajan. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.5. Ilmoittautumislomake avautuu 1.3. Vaasan kaupungin verkkosivuilla.

Mukaan ohjelmaan toivotaan monipuolista sisältöä bändeiltä ja artisteilta, taiteen tekijöiltä kuin myös yhdistyksiltä ja seuroilta. Verkkosivulla on omat lomakkeensa kulkueeseen osallistuville ryhmille, musiikkiesityksille sekä kaikille muille Taiteiden yön esityksille.

Tänä vuonna Taiteiden yössä nähtävän kulkueen teemaksi on valittu rauha.

–Tässä ajassa rauhan teema on tärkeä esiin nostettava asia. Se myös juhlistaa ihmisen parhaita puolia ja yhdessä olemista, kertoo kulttuurituottaja Geir Byrkjeland Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalveluista.

Suosittuun Taiteiden yön kulkueeseen voivat ilmoittautua erilaiset ryhmät, yhdistykset ja kokoonpanot. Kukin kulkueeseen osallistuva ryhmä rakentaa teemaan sopivan kokoonpanon, jonka kanssa he esittäytyvät yleisölle.