Förbigå menyn

Artikelkategorier: Arkiv Nyheter

Anmälan till programmet på Konstens natt har inletts

Publicerad: 1.3.2024

Konstens natt ordnas 15.8.2024 i Vasa. Anmälan till programmet börjar 1.3 och pågår till 31.5. Årets tema för det festtåg som ordnas på evenemanget är fred.

Du kan anmäla dig till programmet på Konstens natt under hela våren. Sista anmälningsdagen är 31.5. Anmälningsblanketten öppnar 1.3  på Vasa stads webbplats.

Det önskas att programmet har ett mångsidigt innehåll av både band, artister och konstnärer samt även föreningar och sällskap. På webbsidan finns det separata blanketter för grupper som vill delta i tåget, musikuppträdanden samt alla andra som vill uppträda på Konstens natt.

I år har man valt fred som tema för det festtåg som kan ses på Konstens natt.

– I den tid som vi nu lever i är det viktigt att lyfta fram freden. Temat firar även människans bästa sidor och samvaron,  säger kulturproducent Geir Byrkjeland vid Vasa stads kultur- och bibliotekstjänster.

Till det populära festtåget kan olika grupper, föreningar och sammansättningar anmäla sig. Varje grupp som deltar i tåget skapar en sammansättning som passar till temat och som de visar upp sig med för publiken.