Ohita valikko
Taiteiden yö/Konstens Natt

Artikkelin kategoriat: Arkisto Uutiset

Ilmoittautuminen Taiteiden yön ohjelmaan on käynnistynyt

Julkaistu: 1.4.2022

Taiteiden yö järjestetään tänä vuonna 11.8.2022 Vaasassa. Tämänvuotista tapahtumaa vietetään karnevaalien hengessä ja sen toivotaan näkyvän niin ohjelmassa kuin osallistujien kesken. Ilmoittautuminen ohjelmaan on käynnistynyt ja kestää 22.6. saakka.

Taiteiden yön ohjelmaan voi ilmoittautua koko kevään ajan. Tänä vuonna viimeinen ilmoittautumispäivä on 22.6.2022. Bändeille viimeinen ilmoittautumispäivä on 2.6.2022.

Ilmoittautumislomake verkossa avautuu 1.4.2022 Vaasan kaupungin sivuilla. Tänä vuonna ilmoittaudutaan suoraan karttapalveluun, johon toivottu tapahtumapaikka, esityksen tiedot ja kuvat merkitään valmiiksi. Bändit ilmoittautuvat saman palvelun kautta lavoille.

Karnevaalien hengessä

Tänä vuonna tapahtuman teema on karnevaalit. Mukaan ohjelmaan toivotaan monipuolista sisältöä sekä taiteen tekijöiltä, että yhdistyksiltä ja seuroilta.

– Kutsumme mukaan tekemään värikästä ja riemukasta karnevaalia, jossa kaupunki täyttyy pienistä ja suurista taidetempauksista, kuvailee vs. kulttuuripäällikkö Leena Nyqvist Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalveluista.

Karnevaalien vietto voi näkyä ohjelmassa ja osallistujien kesken. Haastamme myös kaupunkilaiset pukeutumaan omaan karnevaaliasuun ja julkaisemaan sen tunnuksella #taiteidenyö #karnevaali.

-Tapahtumien toivotaan levittäytyvän entistä enemmän ympäri kaupunkia ja kaupunginosia, jatkaa Nyqvist.

Ilmoittautumislomake

Ilmoittautumislomake bändeille