Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Paikallisliikenne

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Joukkoliikenteen kausiliput voi maksaa jatkossa myös puhelimella

Julkaistu: 8.3.2021

Päivitetty: 26.3.2021

Vaasan joukkoliikenteen kausiliput voi maksaa Waltti Mobiili –sovelluksen kautta 15.3.2021 alkaen. Mobiililippujen laajennus koskee kausituotteita eli 30 vuorokauden lippuja aikuiselle tai lapselle. Samalla mobiililippujen käyttö laajenee palvelubusseihin.

Mobiililipun ostaminen onnistuu Waltti Mobiili –sovelluksen kautta, jonka voi ladata puhelimeen joko Google Play tai App Store –sovelluskaupasta. Valittavana on kertalippu, vuorokausilippu tai 30 vuorokauden lippu aikuiselle tai lapselle.  Mobiililipun voimassaoloaika alkaa lipun ostohetkestä.

Mobiililippu luetaan bussissa näyttämällä puhelimen näytöltä lippua lukijalaitteelle. Huomioithan, että lippu pitää ostaa ennen matkan alkua.  Mobiilituotteita on mahdollista käyttää vain A-vyöhykkeellä, eikä siihen ole saatavilla opiskelija-alennusta.

Kausituotteiden hinnat ovat samat kuin perinteisellä Waltti-kortilla. Tarkista tuotteiden hintatiedot Liput- ja myyntipisteet -sivulta. Tarkemmat ohjeet Waltti Mobiilin käyttöön löydät osoitteesta vaasa.fi/walttimobiili tai WasaCity Busin ja Kansalaisinfon palvelupisteiltä.