Ohita valikko

Artikkelin kategoriat: Arkisto Vaasan kaupunginorkesteri

Kaupunginorkesterin kausikortteja nyt kirjastolta!

Julkaistu: 9.1.2020

Päivitetty: 16.1.2020

Vaasan kaupunginorkesterin konsertteihin tammikuusta lähtien kirjastokortilla

Vaasan kaupunginorkesterin GRANDE-kausikortteja (2kpl) voi nyt lainata Vaasan pääkirjastolta. Kausikortit ovat lainattavissa ilmaiseksi, kirjastokortilla.

–Kaupunginorkesterin konserteista pääsee siis nauttimaan kirjastokortilla! kertoo kaupunginorkesterin markkinointikoordinaattori Josefiina Vanhanen.

Kausikortteja voi lainata yhden kappaleen kerrallaan ja kausikortin laina-aika on viikko. Kun palautat kausikortin, et voi lainata sitä samantien uudelleen.

Pääsy 11 konserttiin

Kaupunginorkesterin konsertteja järjestetään kerran viikossa, torstaisin. Lainattavalla kausikortilla pääsee siis viikon laina-aikana yhteen konserttiin.

–Näin mahdollisimman moni kirjastokortin omistaja pääsee hyödyntämään lainattavaa kausikorttia, selittää Vanhanen järjestelyä.

Konsertteja ei järjestetä joka viikko, joten ennen kortin lainaamista on syytä tarkistaa, pidetäänkö lainaviikolla konserttia.

–Kevätkaudella järjestämme yhteensä 11 konserttia, joihin jokaiseen on pääsy kirjastosta lainattavalla GRANDE-kortilla. Kevään ensimmäinen konsertti on torstaina 23.1. ja kevät päättyy Vappukonserttiin torstaina 30.4.

Kuva vaihtuu korttiin

Kausikortteja voi hakea verkkokirjastosta hakusanalla ”kausikortti”. Näin voi etukäteen nähdä kunkin kausikortin paikallaolotilanteen.

–Paikalla olevien kausikorttien kuvat ovat nähtävissä pääkirjaston aulassa. Kausikortin kuvan voi vaihtaa oikeaan kausikorttiin pääkirjaston Infossa, kertoo Vaasan pääkirjaston palvelupäällikkö Anna Pakka.

Mikäli kausikortin laina-aika ylittyy kolmella päivällä, kortti mitätöidään ja kortista joutuu maksamaan sen korvaushinnan. Lainattu kausikortti kannattaa siis pitää hyvässä tallessa ja palauttaa ajoissa!

Ohjeita uusille kävijöille

Vaasan kaupunginorkesterin kevään 2020 konsertit järjestetään kaupungintalolla ja lainattavissa GRANDE-korteissa on oma, numeroitu paikkansa kaupungintalon juhlasalissa. Konsertteihin pääsee näyttämällä kausikorttia lipunmyynnissä.

–Toivottavasti mahdollisuus lainata kausikorttia kirjastolta toisi konsertteihin uusia kävijöitä!

Ohjeet kaupungintalolle saapumiseen ja konserttietikettiin löytyvät kaupunginorkesterin sivuilta.

–Meidän nettisivuilla on Usein kystyt kysymykset –osio, josta saa käytännön tietoa konserteissa käymisestä. Orkesterin toimistoon voi aina myös ottaa yhteyttä! sanoo Vanhanen.

GRANDE-kortti:
Vaasan kaupunginorkesterin kausikortti
• 2 kpl lainattavissa pääkirjastolta, kirjastokortilla
• Sisäänpääsy kaikkiinkevään 2020 konsertteihin
• Oma istumapaikka kaupungintalon juhlasalissa
• Palautettava pääkirjastoon
• Laina-aika viikko, lainaa ei voi uusia
• Myöhästymismaksu 0,35 e/päivä, heti eräpäivän jälkeen
• Kadonneen kortin korvaushinta on 200€.