Förbigå menyn

Information om coronaviruset

Artikelkategorier: Vasa stadsorkester

Stadsorkesterns säsongskort nu på biblioteket!

Vasa stadsorkesters säsongskort kan nu lånas med biblioteketskortet.

Stadsorkesterns säsongskort kan nu lånas på biblioteket!

Vasa stadsorkesters GRANDE-säsongskort (2 st.) kan nu lånas på huvudbiblioteket i Vasa.  Säsongskorten kan lånas gratis med bibliotekskortet.

–Du kan alltså njuta av stadsorkesterns konserter med bibliotekskortet! säger stadsorkesterns marknadsföringskoordinator Josefiina Vanhanen.

Det går att låna ett säsongskort åt gången och lånetiden är en vecka. När du returnerar säsongskortet, kan du inte låna det direkt på nytt.

Inträde till 11 konserter

Stadsorkesterns konserter ordnas en gång i veckan, på torsdagar. Med säsongskortet kan du alltså gå på en konsert under lånetiden på en vecka.

–På det här sättet kan så många bibliotekskortsinnehavare som möjligt använda säsongskortet, förklarar Vanhanen om arrangemanget.

Konserter ordnas inte varje vecka, så det lönar sig innan du lånar ett kort att kontrollera om någon konsert ordnas veckan i fråga.

–Under vårsäsongen ordnar vi sammanlagt 11 konserter, och GRANDE-kortet berättigar till inträde till alla av dem. Vårens första konsert ordnas torsdag 23.1 och den avslutas med Valborgskonserten torsdag 30.4.

Bilden byts ut mot ett kort

Du kan söka efter säsongskorten i nätbiblioteket med sökordet ”säsongskort”. På det här sättet kan du i förväg se om något av säsongskorten är inne.

-Bilder på de säsongskort som är inne finns i huvudbibliotekets entré. Bilden på ett säsongskort kan bytas ut mot ett riktigt säsongskort i huvudbibliotekets info, säger Vasa stadsbiblioteks servicechef Anna Pakka.

Om säsongskortets lånetid överskrids med tre dagar, makuleras kortet och låntagaren är tvungen att betala ersättningspriset för det. Det lönar sig alltså att ha det lånade säsongskortet i säkert förvar och returnera det i tid!

Anvisningar till nya besökare

Vasa stadsorkesters konserter våren 2020 ordnas i stadshuset och GRANDE-korten som lånas ut har en egen numrerad plats i stadshusets festsal. Du får tillträde till konserten genom att visa säsongskortet vid biljettförsäljningen.

–Förhoppningsvis resulterar möjligheten att låna säsongskort på biblioteket i nya konsertbesökare!

Anvisningar för ankomst till stadshuset och konsertetikett finns på stadsorkesterns webbsidor.

–På våra webbsidor finns en Vanliga frågor-del, där du får praktisk information om konsertbesök. Du kan också alltid kontakta orkesterns kontor! säger Vanhanen.

 

GRANDE-kortet:

  • Vasa stadsorkesters säsongskort
  • 2 exemplar kan lånas på huvudbiblioteket med bibliotekskortet
  • Inträde till alla konserter våren 2020
  • Egen sittplats i stadshusets festsal
  • Ska returneras till huvudbiblioteket
  • Lånetid en vecka, lånet kan inte förnyas
  • Förseningsavgift 0,35 euro/dag genast efter förfallodagen
  • Ersättningspris för ett borttappat kort 200 €

 

 

Publicerad: 09.01.2020