Ohita valikko

Artikkelin kategoriat: Arkisto Uutiset

Kaupunki kannustaa vaasalaisia kerryttämään pyöräilykilometrejä valtakunnallisessa kisassa

Julkaistu: 28.4.2023

Vaasan kaupunki kannustaa vaasalaisia pyöräilemään ja samalla osallistumaan valtakunnalliseen Kilometrikisaan. Asukkaat voivat kerryttää kilometrejä joko kuntasarjassa tai koota oman joukkueensa. Kilpailuun osallistujat voivat hyvinvointinsa edistämisen lisäksi myös voittaa erilaisia arvontapalkintoja pitkin kisaa.

Kaupunki kannustaa kuntalaisia lähtemään mukaan kisailuun matalalla kynnyksellä. Kesän 2023 kisa käynnistyy 1.5. ja kilometrejä voi kerryttää aikavälillä 1.5.-30.9.2023.

-Kilometrikisa tarjoaa loistavan mahdollisuuden seurata kertyneitä kilometrejä ja kilpailla muita vastaan hyvässä hengessä ja samalla lisätä omaa hyvinvointia sekä jopa pidentää elinikää. Jokainen kaveriporukka, työporukka tai kuntasarjaan osallistuva voi kannustaa myös muita pyöräilemään, kertoo kävelystä ja pyöräilystä vastaava projekti-insinööri Samuli Huusko.

Kilometrejä voi kerryttää joko omalle joukkueelle tai yleiseen kuntasarjaan. Samalla kisailijat voivat seurata omia tuloksia. Vaasan kaupungin työntekijät toimivat esimerkkinä ja ovat perustaneet oman joukkueensa kesällä alkavaan kisaan.

-Kilometrikisa on hauska tapa lisätä työmatkapyöräilyyn uutta näkökulmaa, kun jokaisella poljetulla kilometrillä on vaikutusta. Joukkuekavereiden tulokset ja kannustus lisäsivät myös pyöräilyintoa, iloitsee kilpailuun osallistunut kaupungin markkinointisuunnittelija Heli Masa.

Kesän 2023 kilometrikisa

Missä: Missä vain – työmatkalla tai vapaa-aikana

Miksi liittyä: Pyöräileminen on kestävä ja nautinnollinen liikkumismuoto. Lisäät hyvinvointiasi ja voit voittaa palkinnon!

Milloin: 1.5.-30.9.2023

Mitä vaatii: Pyörän, pyöräilykypärän ja sopivan vaatetuksen

Mitä maksaa: Ei mitään!

Rekisteröidy osoitteessa https://www.kilometrikisa.fi/ ja perusta oma joukkue, liity jo perustettuun joukkueeseen taikka avoimeen kuntasarjaan.