Ohita valikko
Jalkapalloilijoita Botniahallissa

Artikkelin kategoriat: Arkisto Uutiset

Kausikorttilainaus käynnistyy – kirjaston kautta jalkapallon ja pesäpallon kotipeleihin

Julkaistu: 28.5.2021

Jalkapalloseura VPS ja Pesäpalloseura Mailattaret ovat lahjoittaneet Vaasan kaupunginkirjastolle kausikortteja, joita voi lainata pääkirjastosta. Kausikorteilla pääsee seuraamaan jalkapallon ja pesäpallon kotiotteluita Vaasassa.

Jalkapalloseura VPS on lahjoittanut lainattavaksi kaksi kausikorttia, joilla pääsee katsomaan kaikkia VPS:n tai IFK:n kauden 2021 kotiotteluita. Toinen kausikorteista on pääkatsomoon ja toinen päätykatsomoon.

Myös pesäpalloseura Mailattaret lahjoitti kirjastolle kaksi lainattavaa kausikorttia, joita voi käyttää Ykköspesiksen runkosarjan ja välierien kotiotteluihin kaudella 2021.

– Olemme iloisia, että voimme jälleen yhteistyössä seurojen kanssa tarjota jännittäviä urheiluhetkiä kaupunkilaisille, sanoo palvelupäällikkö Anna Pakka kulttuuri- ja kirjastopalveluista.

Kausikorteille ei ole määritelty omaa istumapaikkaa katsomossa, vaan katsomon paikat täytetään saapumisjärjestyksessä turvavälejä noudattaen.

Kausikortti voi olla lainassa kerrallaan yhden viikon samalla lainaajalla. Kausikortteja lainataan vain pääkirjastosta ja kortit myös palautetaan pääkirjastoon. Korttien varaustilanteen voi kuitenkin tarkistaa verkkokirjastosta hakusanalla ”kausikortti”.

Katso tarkemmat lainausohjeet kirjaston sivuilta: vaasankirjasto.finna.fi/