Förbigå menyn
Jalkapalloilijoita Botniahallissa

Artikelkategorier: Arkiv Nyheter

Utlåningen av säsongskort inleds – på hemmamatch i fotboll och boboll via biblioteket

Publicerad: 28.5.2021

Fotbollsföreningen VPS och bobollsföreningen Mailattaret har donerat säsongskort till Vasa stadsbibliotek och dem kan man låna på huvudbiblioteket. Med säsongskorten kan man följa med hemmamatcher i fotboll och boboll i Vasa.

Fotbollsföreningen VPS har donerat två säsongskort för utlåning, och med dem kan man se alla hemmamatcher som VPS eller VIFK spelar under säsongen 2021. Det ena säsongskortet är till huvudläktaren och det andra till en gavelläktare.

Också bobollsföreningen Mailattaret donerade två säsongskort till biblioteket för utlåning, och dem kan man använda för hemmamatcher i grundserien och semifinalerna i Division 1 säsongen 2021.

– Vi är glada att vi igen i samarbete med föreningarna kan bjuda stadsborna på spännande idrottsstunder, säger servicechef Anna Pakka vid kultur- och bibliotekstjänsterna.

Säsongskorten gäller ingen bestämd sittplats på läktaren, utan platserna på läktaren fylls i ankomstordning och då iakttas säkerhetsavstånd.

Samma låntagare får ha säsongskortet i en vecka. Säsongskorten lånas endast ut vid huvudbiblioteket och korten återlämnas också till huvudbiblioteket. Bokningssituationen i fråga om korten kan man emellertid kontrollera på webbiblioteket med sökordet ”säsongskort”.

Se närmare låneanvisningar på bibliotekets webbplats: https://vaasankirjasto.finna.fi/